Komentara: 0
Pregleda: 4593

Fudbaleri Bačke igrali nerešeno protiv Borca (1:1)

17.09.2016. u 23:55h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 uzela je bod na svom terenu protiv prvog komšije na tabeli, ekipe Borca iz Sakula. U narednom kolu Bačka gostuje u Novoj Pazovi.
Fudbaleri Bačke igrali nerešeno protiv Borca (1:1)

Gosti iz Sakula su poveli u ranoj fazi meča, a izjednačenje je došlo dvadeset minuta pre kraja meča. Mogla je Bačka i do sva tri boda da je bilo malo više preciznosti i koncentracije u završnici.

Bačka je mogla do prednosti već u prvom minutu, ali ono što nisu uspeli crveno-beli, pošlo je za nogom Borcu za 0:1. Nešto bolji period igre gostiju u prvom delu susreta mogao im je doneti i  opipljiviju prednost, ali golman Bačke je jedan solidno izveden slobodan udarac ukrotio i spasao svoj tim veće zaostatka. na desetak minuta do kraja prvog poluvremena Bačka je mogla preko Radosavljeva da izjednači ali gsotujući golman je bio na visini zadatka i boksovao loptu  koja je išla tik ispod prečke posle neugodnog kornera.

Drugi deo igre bolje je otvorila Bačka. Imali su crveno-beli nekoliko prilika, ali izostala je završnica. Hrabrija igra i konkretniji napadi na gol Borca rezultirali su izjednaenjem u 71' minutu. Lazić je uputio precizan centaršut, a Vukov olako poslao loptu u gol Borca.

Do kraja meča je ostalo da se odigra još dvadesetak minuta, a domaći su videli svoju šansu da preokrenu i dođu do tri boda, ali nisu se predavali ni gosti, bila je to bespoštedna borba do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali do kraja susreta mreže su mirovale, za konačnih 1:1.

Bačka 1901 – Borac 1:1 (0:1)
Vuković 71' - Milošev 12'

Bačka 1901: Tasić, Kiš, Josović, Ušumović , Savović, Đuranović, Rajkovača, Radosavljev (Vujčić), Zolnajić (Lazić), Vuković, Spremo (Vojnić).

Borac: Trifunović, Veličković, Manić, Kiš, Radosavljević, Milovac, Dukić (Nišavić), Damjanović (Dodić), Milošev (Anović), Šušmjar, Ilisić .

Posle šest doigranih kola Bačka zauzima poziciju broj 5, sa tri pobede, dva poraza i jednim remijem. U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Novoj Pazovi, odnosno ekipi Radničkog

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4593
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.