Komentara: 2
Pregleda: 3361

Fudbaleri Bačke 1901 savladali Slogu (2:1)

21.08.2016. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
U subotu je odigran meč 2. kola Srpske ligi, grupa Vojvodina, u kojem je Bačka 1901 na svom terenu savladala Slogu sa 2:1. Golove za domaće su postigli Savović i Vuković. U narednom kolu Bačka gostuje Cementu.
Fudbaleri Bačke 1901 savladali Slogu (2:1)

U prvom poluvremenu Bačka je pokazala mnogo bolju igru koju je krunisala sa dva pogotka. Igrao se 22. minut susreta, Vujičić je uputio jak šut sa ivice šesnaesterca, Slijepčević je odbranio i poslao loptu u korner. Lazić je izveo korner, Rajkovača odlčno asistirao, a Savović olako sproveo loptu u mrežu Sloge za vođstvo.

Prednost domaćeg tima udvostručio je Vuković. Mladi Milan Matijević prošao je po desnoj strani i nesebično prosledio loptu do Vukovića kome nije bilo teško da savlada Slijepčevića za 2:0.

ŠTEFANEK NA TRIBINAMA - Zlatni olimpijac u rvanju Davor Štefanek  pružio je podršku svojim drugarima koji igraju za Bačku i uveličao premijernu utakmicu domaćeg tima kraj Somborske kapije. Pre početka meča Milojko Vukadinović je Štefaneku uručio prigodan poklon, a mnogobrojna publika na stadionu pozdravila je svog sugrađanina gromoglasnim aplauzom.

U nastavku meča domaći tim se malo opustio. Uljuljkani vođstvom Subotičani su dozvolili protivniku da se razigra.

Rezervista Feher nekoliko puta je pokušao iz daljne da matira Tasića, ali je čuvar mreže domaćih bio siguran. Ipak u 82. minutu nesmotrenost odbrane Feher je iskoristio i smanjio prednost na 2:1.

Sam finiš utakmice bio je izuzetno dinamičan, gosti su pokušavali da postignu izjednačujući pogodak, međutim Subotičani su odoleli i zasluženo osvojili prva tri boda.

Bačka 1901 – Sloga 2:1 (2:0)
Savović 23', Vuković 30' - Feher 82'

Bačka: Tasić, Kiš, Savović, Đuranović, Sili, Vujičić, Nikić, Rajkovača (Josović), Vuković (Vojnić), Lazić, Matijević (Puhalak).

Sloga: Slijepčević, Vukaljević, Stoisavljević, Ivanović, Zelić, Subotin (Feher), Panić (Kovačević), Svitić, Milanović (Bogdanić), Masalušić, Grujić.r

Posle dva kola Bačka ima po jednu pobedu i poraz. U narednom kolu crveno-beli sa severa Bačke gostuj u u Beočinu ekipi Cementa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3361
Povezane teme

davor štefanek

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.