Komentara: 2
Pregleda: 4838

Finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u nedelju

13.01.2017. u 14:47h
Izvor: Subotica.com
U velikom finalu u nedelju, 15. januara od 20 časova, sastaće će se Arena i Lampone Meridijan Realimpex, dok će se nešto ranije za treće mesto boriti Česma invest i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.
Finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u nedelju

Program završnog dana tradicionalnog turnira otvoriće revijalni meč sudijske organicije i trenera Gradskog fudbalskog saveza, zatim od 18 časova sledi borba za treće mesto, a sastaće se česma invest i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.

Pola časa pred početk finalnog meča između Arene i Lampone Meridian Realimpeksa koje je zakazano u 20 časova na parketu Hale sportova naći će se mladi osmogodišnji polaznici škole fudbala Spartaka i Arene.

Po završetku meča za veliki trofej biće organizovana ceremonija dodele priznanja, medalja i pehara za prve tri ekipe ovogodišnjeg izdanja.

Finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u nedelju

Nagrada za prvo mesto iznosi 400.000 dinara, finalisti će pripasti ček od 100.000 dinara, dok treće mesto vredi 50.000 dinara. Organizatori i pokrovitelji turnira su JKP "Stadion", Gradski resor za sport i omladinu, kao i Sportski savez Subotice.

Ulaznica za finalni dan 44. turnira je kao i ranijih dana - 100 dinara za kompletan program. Organizatori pozivaju zainteresovane građane da blagovremeno obezbede svoje mesto na tribinama s obzirom da vlada veliko interesovanje, pogotovo za finalni meč dana.

Organizatori su poslednjeg dana turnira pripremili iznenađenje za sve prisutne, a šta će to biti videće svi oni koji se budu našli u pravo vreme na pravom mestu - u nedelju uveče, u Hali sportova.

Finale novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u nedelju

Po vama, koja ekipa će podići trofej najbolje u 44. izdanju tradicionalnog turnira? Glasajte

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4838

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

jkp stadion subotica

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.