Komentara: 0
Pregleda: 2356

Džudisti Spartaka osvojili dve medalje na Prvenstvu Srbije u Boru

27.04.2016. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Boru održano je državno prvenstvo u džudou za starije pionire na kojem je učestvovalo oko 200 takmičara iz 60 klubova iz cele Srbije i regiona. Spartak je imao pet kvalifikovanih takmičara, a osvojene su dve medalje.
Džudisti Spartaka osvojili dve medalje na Prvenstvu Srbije u Boru

Medalje bronzanog sjaja osvojili su Mihailo Milošev i Vuk Bošnjak, u konačnom plasmanu Jugoslav kaćanski je bio peti, do su Dušan Vukas i Veljko Jegdić završili na sedmoj poziciji.

- "Rezultatski možemo biti zadovoljni ali znajući potencijal ovih momaka i trenutni odnos snaga, moglo je i trebalo bolje. Nije se dao maksimum tada kada je trebalo i rezultat je bio u skladu sa pokazanim. Šteta što silan rad na treningu nije bio bolje nagrađen ali i rivali su došli po svoju medalju i njima sve čestitke na zasluženim pobedama. Uz dobar rezultat ostaje nam i dobra lekcija. Svakako da momcima treba čestitati na dve državne medalje jer to je i dalje odlican uspeh i za njih i za klub." rekao je Milan Bogić, trener mlađih kategorija Džudo kluba "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2356
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.