Komentara: 0
Pregleda: 6693

Drugi upisni rok na Ekonomskom fakultetu za osnovne akademske studije i konkurs za master i doktorske akademske studije

31.08.2016. u 03:24h
Izvor: Subotica.com
Drugi upisni rok na osnovne akademske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici održaće se 1. i 2. septembra, a konkurs za master i doktorske akademske studije traje od 29. avgusta do 17. oktobra 2016. godine.
Drugi upisni rok na Ekonomskom fakultetu za osnovne akademske studije i konkurs za master i doktorske akademske studije

Prijavljivanje kandidata za upis na studijske programe osnovnih akademskih studija (Agrarna ekonomija i agrobiznis; Evropska i međunarodna ekonomija i biznis; Finansije, bankarstvo i osiguranje; Marketing; Menadžment; Poslovni informacioni sistemi; Računovodstvo i revizija; Trgovina) u školskoj 2016/2017. godini u II konkursnom roku održaće se 1. i 2. septembra 2016. godine na Fakultetu u Subotici i Odeljenju fakulteta u Novom Sadu.

Na studijske programe osnovnih akademskih studija može se upisati ukupno 297 samofinansirajućih studenata. Studenti koji su položili prijemni ispit na nekom drugom fakultetu imaju pravo da se prijave za upis na Ekonomski fakultet u Subotici.

Detaljne informacije o prijavi za upis na studijske programe osnovnih akademskih studija mogu se pronaći na ovom linku

Drugi upisni rok na Ekonomskom fakultetu za osnovne akademske studije i konkurs za master i doktorske akademske studije

Prijavljivanje kandidata za upis na studijske programe master akademskih studija (Agrarna ekonomija i agrobiznis; Evropska i međunarodna ekonomija i biznis; Finansije, bankarstvo i osiguranje; Marketing; Menadžment; Poslovni informacioni sistemi; Računovodstvo i revizija; Trgovina; Logistika sistema u ekonomiji) i doktorskih akademskih studija (Ekonomija; Poslovna ekonomija i menadžment; Poslovna informatika) u školskoj 2016/2017. godini trajaće od 29. avgusta do 17. oktobra 2016. godine.

Broj mesta na studijskim programima master akademskih studija je ukupno 420 (150 budžetskih i 270 samofinansirajućih), dok pravo učešća na konkursu imaju studenti svih fakulteta koji su završili osnovne akademske studije u obimu od najmanje 240 ESPB i stekli naziv „diplomirani“, kao i studenti koji su stekli VII-1 stepen stručne spreme.

Studijske programe doktorskih akademskih studija upisaće ukupno 14 studenata (6 budžetskih i 8 samofinansirajućih). Pravo upisa imaju studenti bilo kog fakulteta koji su završili master akademske studije sa najmanje 300 ESPB bodova (ukupno na osnovnim i master akademskim studijama).

Detaljne informacije o prijavi za upis na studijske programe master i doktorskih akademskih studija mogu se pronaći na sledećem ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6693
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.