Komentara: 2
Pregleda: 5172

Donacija Kola srpskih sestara

09.03.2016. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
Dobrotvorna žurka prikupljanja školskog pribora održana je treći put u organizaciji Kola devojaka, aktiva Kola srpskih sestara Subotica i do sada je bila najuspešnija.
Donacija Kola srpskih sestara

Ukupno je napravljeno 180 paketića sa školskim priborom prikupljenim na Dobrotvornoj žurci održanoj 24. februara u klubu Dvorištance i veliki paket koji sadrži količinu školskog pribora od 10-ak paketića uz slatkiše, koji je dodeljen Opštoj bolnici, Odeljenju pedijatrije i njihovoj igraonici.

Donacija Kola srpskih sestara

Donacija Kola srpskih sestara

Ostatak paketića je 7. i 8. marta raspoređen po subotičkim osnovnim školama, gde su direktori, učitelji i nastavnici prosledili školski pribor socijalno ugroženoj deci: 50 paketića je dodeljeno OŠ „Žarko Zrenjanin“; 50 paketića je odnešeno u OŠ „Ivan Milutinović“ (35 za centralnu školu i 15 za ispostavu u Maloj Bosni); 50 paketića je otišlo u OŠ „Matko Vuković“ (30 za centralnu školu i 20 za ispostavu u Malom Bajmoku); i 30 paketića je dodeljeno ispostavi OŠ „Sveti Sava“ u Bikovu. 

Izvor: Subotica.com
Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci Dobrotvorna žurka za pomoć socijalno ugroženoj deci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 5172

Povezana vest

Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.