Komentara: 0
Pregleda: 4931

"Dečja olimpijada" u sredu na Gradskom trgu

23.05.2016. u 16:00h
Izvor: TV Subotica
Povodom predstojećih Olimpijskih igara u Brazilu, Urban sport uz pomoć kompanija zvaničnog sponzora olimpijskog tima Srbije i gradova domaćina, organizuje „Dečju olimpijadu“, u 12 gradova Srbije.
"Dečja olimpijada" u sredu na Gradskom trgu

U našem gradu Dečja olimpijada će se održati u sredu, 25. maja, na centralnom gradskom trgu. Olimpijska baklja goreće od 14 do 20 časova, a uz moto „Svi uz šampione“, deca iz oko 20 klubova, takmičiće se u osam sportova, koji će se razlikovati od standardnih po pravilima koja su prilagođena mestu i terenu na kom se održavaju.

"Dečja olimpijada" u sredu na Gradskom trgu

Učešće u takmičarskom delu uzeće u ženskoj i muškoj konkurenciji deca do 12 godina (u svim sportovima osim u fudbalu, gde će nastupiti devojčice do 15 godina). Igraće se: fudbal 3 na 3; mini rukomet 3+1; mini košarka 3 na 3, na dva koša; odbojka 2 na 2; streettenis 1 na 1; futnet (tenis fudbal) 2 na 2; ulični šah i skok u dalj iz mesta.

Pobednici u svim sportovima, učestvovaće na velikom finalu u Beogradu, krajem jula, kao predstavnici svojih gradova.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4931
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.