Komentara: 0
Pregleda: 3944

Danas počinje Kids Fest u bioskopu Eurocinema

27.10.2016. u 12:54h
Izvor: Subotica.com
U bioskopu Eurocinema od 27. oktobra do 02. novembra biće održan 12. Kids Fest u okviru kog će se prikazivati revija najboljih filmova iz čitavog sveta za decu. Projekcije će se prikazivati svakog dana od 17.00 časova, a vikendom i od 11.00 časova.
Danas počinje Kids Fest u bioskopu Eurocinema

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti u bioskopu Eurocinema biće u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Francuske, Belgije, Češke, Norveške, Amerike… Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive animirane avanture i 3D filmovi. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu.

Ove godine posebno mesto u programu Kids Fest-a zauzeli su filmovi namenjeni tinejdžerima koji se bave različitim temama bliskim uprvao tom uzrastu.

Dečiji filmski festival Kids Fest proglašen je projektom od interesa za Ministarstvo kulture Republike Srbije i Grad Beograd u oblasti kulture. Ovaj festival postoji kako bi popularisao filmsku umetnost i kvalitetnu zabavu za decu, kao i da bi obrazovao mladu bioskopsku publiku i buduće filmske autore i autorke.

Cene karata za 2D projekciju je 200,00 dinara, a za 3D projekciju 300,00 dinara, a spisak projekcija možete videti u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3944

Povezana dešavanja

Povezane teme

kids fest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.