Komentara: 0
Pregleda: 3309

Dan otvorenih vrata u Muzičkoj školi

06.05.2016. u 16:24h
Izvor: TV Subotica
Muzička škola će u ponedeljak, 9. maja, organizovati Dan otvorenih vrata i tom prilikom, zainteresovani će u periodu od 8 do 18 časova, imati mogućnost da prisustvuju časovima, informišu se o upisu u školu i daljem školovanju.
Dan otvorenih vrata u Muzičkoj školi

Deci od 6 do 14 godina, nudi se obrazovanje u muzičkom zabavištu, osnovnoj ili srednjoj muzičkoj školi. Dan otvorenih vrata, osmišljen je tako, da  kroz prisustvo na času odabranog instrumenta, pevanja, teoretskih predmeta, probe hora i orkestra, približi deci i njihovim roditeljima ono što ova obrazovna ustanova nudi.

Muzička škola ima tradiciju dugu 147 godina, članica je Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije, kao i Evropske unije muzičkih škola (EMU). Obrazovni rad se odvija na srpskom i mađarskom jeziku, po čemu je jedinstvena u Republici Srbiji, a pohađa je više od 500 osnovaca i više od 100 srednjoškolaca.

Provera muzičkih sposobnosti dece za nižu muzičku školu, održaće se od 6. do 8. juna, u periodu od 09 do 12 i od 16 do 18 časova. Prijave za pohađanje srednjeg muzičkog obrazovanja, đaci mogu podnositi od 23. maja, dok će prijemni ispit biti od 3. do 5. juna.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3309
Povezane teme

muzička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.