Komentara: 4
Pregleda: 17081

Čuveni Brodvejski mjuzikl premijerno u Subotici

27.05.2016. u 15:27h > 15:27
Izvor: Subotica.com
Monty Python’s "Spamalot" je mjuzikl komedija bazirana na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” i jedan je od najpopularnijih mjuzikala ikada odigranih na Brodveju. Subotička publika imaće priliku da premijerno vidi ovaj mjuzikl 11. juna na Letnjoj pozornici na Paliću.
Čuveni Brodvejski mjuzikl premijerno u Subotici

Originalna Brodvejska produkcija je urađena 2005. godine i “Spamalot” je odmah dobio Tony nagradu za najbolji mjuzikl kao i još dve Tony nagrade. Tokom skoro pet godina teatarskog života na Brodveju, predstava je izvedena više od 1.500 puta, videlo je više od 2 miliona ljudi i zaradila je više od 175 miliona dolara.

Glavne uloge tumače Nikola Kojo, Jelena Jovičić, Nikola Đuričko, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Srđan Timarov, Miroljub Turajlija i Ivan Marković. Uz glavne glumce, u realizaciji ovog projekta, uključeno je preko 80 igrača, muzičara, scenografa, kostimografa itd...

Mjuzikl Monty Python’s "Spamalot" će na Letnjoj pozornici na Paliću biti izveden 11. juna (subota), sa početkom u 21 čas. U slučaju loših vremenskih prilika, mjuzikl će se odložiti za drugi termin.

Čuveni Brodvejski mjuzikl premijerno u Subotici

Ulaznice su mogu kupiti u Bulevar caffe-u, po ceni od 1.500 dinara (deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, pod uslovom da sede u krilu pratnje), a dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 066/592-0000.

Ovaj mjuzikl obiluje tradicionalnim britanskim humorom i u prepoznatljivom pajtonovskom maniru izvrće realnost na komičan i sarkastičan način tako da svako ko odgleda “Spamalot” garantovano neće ostati ravnodušan.

Mjuzikl priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar,u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo žovijalna avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 17081

Povezana vest

Povezano dešavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.