Komentara: 1
Pregleda: 4566

Četiri medalje plivača Spartak-Prozivke na Prvenstvu Srbije u Beogradu

19.07.2016. u 15:23h
Izvor: Subotica.com
Na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" u petak, subotu i nedelju održano je Letnje ekipno i pojedinačno državno prvenstvo Srbije u plivanju za kadete, omladince i u apsolutnoj kategoriji.
Četiri medalje plivača Spartak-Prozivke na Prvenstvu Srbije u Beogradu

Na ovom takmičenju nastupilo je 349 takmičara iz 42 kluba iz Srbije. Boje Plivačkog kluba "Spartak-Prozivka" branila su četiri takmičara koja su osvojila isto toliko medalja čime su zauzeli ekipno 10. mesto u apsolutnoj kategoriji. Prva tri mesta su osvojili klubovi "Vojvodina", "Partizan" i "11. april".

Što se tiče osvajača medalja, Novak Savić je u kategoriji kadeta osvojio dve zlatne medalje na 50 metara kraul i 100 metara kraul, Bojan Udicki je u apsolutnoj kategoriji zauzeo treće mesto na 50 metara delfin, dok je Balaž Farkas zauzeo drugo mesto i srebrnu medalju na 200 metara prsno.

Naredno takmičenje koje očekuje PK "Spartak-Prozivka" je Prvenstvo Srbije za pionire, koje se takođe održava u glavnom gradu Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4566
Povezane teme

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.