Komentara: 5
Pregleda: 9726

Besplatno na Spartakove mečeve u Hali sportova

22.09.2016. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
Bazen je pokriven, gradsko klizalište će dobiti ledenu ploču čim vremenski uslovi dozvole, na Hali sportova je dosta urađeno, a subotička publika će od ove sezone ponovo besplatno gledati Spartakove mečeve u Hali sportova.
Besplatno na Spartakove mečeve u Hali sportova

Gostujući na RTV Yueco direktor JKP "Stadion" Robert Tot izneo je nekoliko važnih informacija vezanih za objekte koji su u nadležnosti ovog preduzeća, odnosno grada Subotice.

Po rečima Tota u prethodnom periodu dosta je urađeno na infrastrukturi objekata, ali obim i dinamika radova nadalje će isključivo zavisiti od sredstava koje će biti na raspolaganju tokom godine, a tu ovo preduzeće će moći da računa na podršku lokalne samouprave.

Nakon podizanja balona iznad bazena u Dudovoj šumi, prvi sledeći veći projekat biće osposobljavanje gradskog klizališta za postavljanje ledene ploče kako bi sa dolaskom hladnijeg vremena Subotičani mogli da koriste ovaj objekat, a to će posebno obradovati hokejaše koji će do tada trenirati u Mađarskoj.

- "U svakom slučaju želimo što pre da stavimo led ali pored nepovoljnih vremenskih uslova za postavljanje i održavanje ledene ploče, muče nas i problemi sa opremom. Jedan kompresor nam je u kvaru i njegova popravka nije jeftina, ali potrudićemo se da to rešimo do početka klizališne sezone" - rekao je Tot i dodao da će se na ovom objektu u narednom periodu raditi i neke druge sezonske popravke i renoviranja.

Tokom leta dosta je urađeno i u Hali sportova koja je danas u potpunosti pokrivena stolicama, sređen je parket u velikoj sali, a kompletno je modernizovano osvetljenje u maloj sali postavljanjem štedljivih, a svetlosno efektnijih LED reflektora.

Novina iz JKP "Stadion" je odluka je da od ove sezone ulaz na sva sportska dešavanja u okviru nacionalnih takmičenja svih gradskih klubova koji nose ime Spartak bude besplatno.

- "Imali smo razgovore sa ljudima iz Gradske uprave i postigli smo dogovor da od ove sezone ponovo omogućimo besplatan ulaz u Halu sportova svim sportskim zaljubljenicima koji žele da prate Spartak u bilo kom sportu. To je učinjeno u cilju popularizacije sporta i podrške kulturi navijanja za domaće klubove" - zaključio je Tot.

Iako je (simbolično) plaćanje ulaza direktna finansijska podrška klubu, u teškim vremenima kada je svaki dinar i više nego dobrodošao, čak i ovako kroz ulaznice za pokrivanje makar dela troškova, grad i JKP "Stadion" odlučili su da pokušaju da igraju na kartu masovnije podrške, indirektno i građenje kulta podrške domaćim klubovima. Kako će odreagovati Subotičani ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 9726
Povezane teme

klizalište subotica

jkp stadion subotica

gradsko klizalište

robert tot

klizališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.