Komentara: 0
Pregleda: 2437

Akcija prolećnog čišćenja naredna dva dana u Hajdukovu

17.06.2014. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja grada sutra i prekosutra održava se u Mesnoj zajednici "Hajdukovo". Od petka akcija se nastavlja postavljanjem kontejnera u MZ "Ljutovo".
Akcija prolećnog čišćenja naredna dva dana u Hajdukovu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada sutra i u četvrtak biće postavljeni u Hajdukovu, na uglu ulica Željezničke i Omladinske preko pruge, na uglu Cankareve i Sarajevske, na uglu Omladinske i Borisa Kidriča, u Stipić šoru i u Nosi kod mosta.

U petak kontejneri će biti postavljeni u MZ "Ljutovo" kod odbojkaškog igrališta, kod autobuskog stajališta, na uglu ulice Višnjina i Peščarina kod kućnog broja 30.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo" prolećnu akciju čišćenja i uređenja grada sprovodi u periodu od 13. maja do 7. jula, a kompletan spisak lokacija sa datumima možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2437

Povezana vest

Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

hajdukovo

prolećno čišćenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.