Komentara: 9
Pregleda: 12883

Akcija novogodišnjeg ukrašavanja Palića - poklonite jelku preduzeću Park Palić

28.10.2016. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Kao i prethodnih godina u centru grada Subotice, ove godine plan je da se u centru turističkog prostora "Park Palić", postave i okite velika stabla jelki. U skladu sa tim preduzeće Park Palić je raspisalo Javni oglas za besplatnu nabavku ukrasnih stabala.
Akcija novogodišnjeg ukrašavanja Palića - poklonite jelku preduzeću Park Palić

Za ovu namenu se planiraju koristiti stabla koja smetaju građanima i koja bi svakako bila posečena i pozivaju se građani koji u svojim dvorištima, vikendicama ili drugim privatnim površinama imaju stablo jelke, smrče, duglazije, bora ili nekog drugog adekvatnog četinara koji im smeta, narušava objekat ili exterijer, da ga poklone preduzeću Park Palić.

Stabla će biti stručno posečena, postavljena i okićena na više lokacija u centru turističkog prostora na Paliću, povodom predstojećih praznika.

Građani mogu da se jave i dobiju detaljne informacije lično u Park Palić Doo, na adresi Kanjiški put 17a ili na telefon 024/602-780, u periodu od 08 do 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 12883
Povezane teme

Park Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.