Komentara: 0
Pregleda: 6739

3. Memorijalni turnir u basketu "Branko Zrnić"

25.07.2016. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
Na sportskom centru (Stadion) u Bajmoku od 28. jula do 30. jula održaće se turnir u basketu u znak sećanja na bajmočke košarkaše "Barabu" i "Čuku". Turnir će se igrati u večernjim časovima (od 19h). Prijave do 27. jula.
3. Memorijalni turnir u basketu "Branko Zrnić"

Turnir je upriličen kao sećanje na bajmočke košarkaše Branka Zrnića (Baraba) i Branka Zrnića (Čuka). Obezbeđen je bogat nagradni fond kao i mnoštvo vrednih nagrada (najbolji igrač, najbolji strelac, pobednik u gađanju trojki …) kao i nagrade iznenađenja za gledaoce. 

Prvi memorijalni turnir održan je 2013. godine kada su košarkaši Spartaka (Drakulić, Prlja, Danilović i Sokolović), pod imenom “Aleksandri i Predrag“ osvojili 1. mesto. Prošle godine, na drugom turniru, najbolja je bila ekipa KK "Fantastik" (Predrag Prlja, Ognjen Prlja i Srđan Stojanović) koja je osvojila nagradu u iznosu od 36.000 dinara, te svojim nastupom pridobila simpatije bajmočke publike.

3. Memorijalni turnir u basketu "Branko Zrnić"

Završno veče predviđeo je za 30. jul (subota), a organizator je obezbedio večeru i zabavu za sve učesnike ove sportske manifestacije koja je prethodnih godina privukla veliku pažnju kako po broju ekipa tako i po broju posetilaca koji su svako veče punili tribine sportskog centra u Bajmoku.

Ekipu čine 4 člana (3+1), igra se po pravilima ulične košarke. Kotizacija po ekipi je 2.500 dinara, a prijave se primaju do 27. jula. Prijave i dodatne informacije putem telefona 060/68-66-966 (Saša).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6739

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

memorijalni turnir branko zrnić

turnir u uličnoj košarci

ulična košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.