• Pregleda: 7036

Zavirite u novi prostor Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” osnovan je 2010. godine, kao deo Poliklinike Kuća zdravlja. Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka, najsavremenijoj opremi i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme „Perfect Vision” postao je jedna od vodećih oftalmoloških ustanova u regionu.
Zavirite u novi prostor Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“

Nakon intenzivnih radova koji su trajali tri meseca, u delu postojećeg prostora u prizemlju izvršena je adaptacija, dok je prostor na prvom spratu rekonsturisan u hirurški blok sa dve operacione sale.

Tako „Perfect Vision” danas obuhvata četiri oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa dve operacione sale i prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i dva dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata iz drugih gradova naše zemlje i inostranstva.

– Težeći da odgovorimo na povećane zahteve naših pacijenata, osetili smo potrebu za prostornim proširenjem. Sada se naš očni centar prostire na 600 metara kvadratnih, što će nesumljivo omogućiti povećanje obima i kvaliteta naših usluga. Naš tim čine najbolji stručnjaci iz najeminentnijih ustanova Srbije, a njihovo višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija, najveća su garancija pacijentima koji nam pružaju svoje dragoceno poverenje – istakla je dr Branka Ivošević.

Povodom otvaranja novog prostora, upriličena je i svečanost pod sloganom „Novi pogled na sve(t)“ (fotografije možete pogledati klikom na link).

Usluge koje pruža tim Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” su lasersko uklanjanje dioptrije, ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja svih vrsta intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma, laserska zaštita vida kod dijabetičara, lečenje senilne degeneracije žute mrlje i mnoge druge, a takođe su lideri u oblasti ugradnje multifokalnih intraokularnih sočiva za život bez naočara nakon 40-te godine.

„Perfect Vision” nalazi se na dobroj poznatoj adresi Senćanski put 3, a virtuelnu turu celog objekta možete pogledati na ovom linku. Više detalja o uslugama Centra za lasersku hirurgiju oka možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.

U nastavku su fotografije novog prostora Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Mila Odgovori
Čestitamo i uspeha u radu želim!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.