Komentara: 9
Pregleda: 11309
Foto

"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

17.02.2019. u 10:30h
Sponzorisani sadržaj
Na 12. po redu prezentaciji "Cycle show", firma "Venera Bike" predstavila je ovogodišnje novitete brendova "Visitor", "Scout" i "Explorer" bicikala, kao i novu dečiju kolekciju dvotočkaša. Prezentacija se održala na Velikoj terasi na Paliću, gde je predstavljeno više od 200 novih modela.
"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

Ruže, lavande, suncokreti, višnje, lubenice, flamingosi, samo su neki od motiva koji krase ovogodišnju "Fashion" kolekciju bicikala, nastalih po uzoru na jedan od vodećih svetskih trendova koji spaja modu i biciklizam. Prema rečima jednog od vlasnika "Venera Bike", Saše Sivića, firma je postala prepoznatljiva po ovoj kolekciji, zbog čega je ove godine proizvedeno nešto više modela.

- Naša firma je među začetnicima ove kolekcije, koja podrazumeva da se bicikl, kao i garderoba, proizvodi samo za jednu sezonu i to u onim bojama i motivima koji su trenutno aktuelni. U pitanju su lepi i funkcionalni bicikli sa kopama, namenjeni pre svega ženskoj populaciji, koji mogu da se dopune stilizovanim zvoncem i raznim presvlakama. "Fashion" kolekcija se menja svake godine, dok je MTB biciklizam nešto drugačiji i tu se modeli menjaju svake druge godine, pri čemu je naglasak na promeni tehničkih komponenata bicikla, a manje estetskih - kazao je Sivić.

"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

Među 240 novih modela, našli su se i bicikli za najmlađe, za koje je naš sagovornik istakao da se proizvode s posebnom pažnjom.

- Naročito vodimo računa o toksičnosti boje, materijala, ručki i guma koje se koriste prilikom proizvodnje bicikala, jer je veoma značajno da ono što koriste naši kupci, a posebno deca, bude stabilno i bezbedno za upotrebu. Zbog toga uvek savetujemo kupce da, pre nego što kupe bicikl, dobro provere od koga kupuju i šta kupuju - poručio je Sivić.

"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

"Venera Bike" predstavila ovogodišnje novitete

Firma "Venera Bike" je osnovana 2003. godine i jedna je od vodećih proizvođača bicikala, kao i opreme za biciklizam u našoj zemlji. U proizvodnji imaju više od 60.000 dvotočkaša za različite namene, kako rekreativne, tako i profesionalne, sportske i druge.

Sponzorisani sadržaj
Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike Prezentacija "Cycle show 2019" kompanije Venera Bike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 11309
Povezane teme

biciklizam

venera bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.