Komentara: 21
Pregleda: 8530

Velika žurka u Hali sportova - Aca Lukas i gosti (24. april)

01.04.2019. u 11:30h > 22.04.2019. u 13:48h
Sponzorisani sadržaj
Velika žurka u subotičkoj Hali sportova 24. aprila - koncert Ace Lukasa uz specijalne goste Darka Lazića, Milija i Gazda Paju. Karte u prodaji na više lokacija u gradu i onlajn.
Velika žurka u Hali sportova - Aca Lukas i gosti (24. april)

Žurka u Hali sportova zakazana je za 24. april (sreda) od 21 čas. Na većem prostoru Lukas je za Subotičane poslednji put pevao 2014. godine na Gradskom trgu. Pet godina kasnije pop-folk pevač pojačan specijalnim gostima pokušaće još jednom da digne Suboticu na noge uz poznati repertoar za sve generacije i hitove koji su obeležili tri decenije njegove muzičke karijere, ovaj put u Hali sportova.

Neki od hitova koji su deo repertoara Ace Lukasa su: "Kuda idu ljudi kao ja?", "Ja živim sam", "Pesma od bola", "Lična karta", "Soba za plakanje", "Kafana na Balkanu", "Istina je da te lažem" "Rođendan", "Nešto protiv bolova", "Miris tamjana" "Bele ruže", "Istina je da te lažem", "Daleko si", "Voliš li me", "Omaklo mi se" i brojni drugi.

Kako su saopštili organizatori, za koncert u Subotici određene su dve kategorije ulaznica, prva je standardna za tribine i parter i iznosi 1.500 dinara, dok su VIP, neposredno ispred bine, 2.500 dinara.

Ulaznice u pretprodaju mogu da se kupe u Subotici, u ugostiteljskim objektima "Bulevar" u centru grada, "All'oro" na Prozivci, "Borsalino" na Radijalcu, i u "Injoy" trafikama u Engelsovoj i na Radijalcu). Moguća je i kupovina ulaznica onlajn preko Tikets.rs portala.

22. APRIL 2019. GODINE - Koncert Ace Lukasa i prijatelja se otkazuje se. Novac za ulaznice može da se refundira na prodajnim mestima.
Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 8530

Povezano dešavanje

Povezane teme

Aca Lukas

koncert ace lukasa u hali sportova

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.