Komentara: 3
Pregleda: 9328

Veći popusti na gorivo na Euro Petrol pumpama

03.08.2017. u 14:41h
Sponzorisani sadržaj
Kako je avgust mesec kada se u godini najviše putuje, Euro Petrol je pripremio popuste na gorivo kako biste uštedeli i ove vrele letnje dane iskoristili za putovanje. Od 1. avgusta za sve članove Euro Petrol Kluba, popusti su viši za 20 do čak 70 odsto.
Veći popusti na gorivo na Euro Petrol pumpama

Jeftinije gorivo znatno utiče na kućni budžet i omogućava vam da bezbrižnije krenete na put koji ste planirali. Zbog toga će vas obradovati vest da je za sve članove Euro Petrol kluba, sa tzv. plavom karticom za fizička lica, Auto gas - TNG jeftiniji za 5 dinara, Evro Premijum BMB 95 i Evro BMB 98 za 6 dinara, dok je Evro Dizel jeftiniji za čak 7 dinara.

Takođe, popusti su pripremljeni i za članove Taxi Euro Petrol Kluba, koji će sada na kupovinu TNG-a umesto 5, plaćati 6 dinara manje, dok će poljoprivrednike obradovati popust na TNG, koji je 2 dinara veći nego ranije.

Veći popusti na gorivo na Euro Petrol pumpama

Osim vrhunskog kvaliteta goriva i nižih cena za svaku litru, članstvo u Euro Petrol Klubu donosi niz drugih pogodnosti, kao to su uštede na auto kozmetici, pranju i usisavanju automobila.

Više stotina potrošača, sa teritorije cele Srbije, dnevno se učlani u Euro Petrol Klub, po jednostavnoj i lakoj proceduri, a broj članova Kluba sada je premašio broj od 130.000. 

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 9328
Povezane teme

europetrol

euro petrol subotica

gorivo

cene goriva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.