• Pregleda: 7188

Veći popusti na gorivo na Euro Petrol pumpama

Kako je avgust mesec kada se u godini najviše putuje, Euro Petrol je pripremio popuste na gorivo kako biste uštedeli i ove vrele letnje dane iskoristili za putovanje. Od 1. avgusta za sve članove Euro Petrol Kluba, popusti su viši za 20 do čak 70 odsto.
Veći popusti na gorivo na Euro Petrol pumpama

Jeftinije gorivo znatno utiče na kućni budžet i omogućava vam da bezbrižnije krenete na put koji ste planirali. Zbog toga će vas obradovati vest da je za sve članove Euro Petrol kluba, sa tzv. plavom karticom za fizička lica, Auto gas - TNG jeftiniji za 5 dinara, Evro Premijum BMB 95 i Evro BMB 98 za 6 dinara, dok je Evro Dizel jeftiniji za čak 7 dinara.

Takođe, popusti su pripremljeni i za članove Taxi Euro Petrol Kluba, koji će sada na kupovinu TNG-a umesto 5, plaćati 6 dinara manje, dok će poljoprivrednike obradovati popust na TNG, koji je 2 dinara veći nego ranije.

Osim vrhunskog kvaliteta goriva i nižih cena za svaku litru, članstvo u Euro Petrol Klubu donosi niz drugih pogodnosti, kao to su uštede na auto kozmetici, pranju i usisavanju automobila.

Više stotina potrošača, sa teritorije cele Srbije, dnevno se učlani u Euro Petrol Klub, po jednostavnoj i lakoj proceduri, a broj članova Kluba sada je premašio broj od 130.000. 

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

3
Clown Odgovori
Pojeftinite jos, mozete vi to...!!!
Safet
A koloko bih ti skrabatoru dapojeftini? Za dzabe mozda?
NeoKon Odgovori
Evro, dolar pao...dinar jak....ne vidim da je išta pojeftinio, u kontra smeru uvek akciza, .....čak i pred glasanje...samo novi porezi,,, dadžbine. Kvalitet i litražu uporediti sa EU...onaj ko putuje malo po EU zna
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.