Komentara: 12
Pregleda: 9354

Veče Zvonka Bogdana i njegovih tamburaša 16. avgusta

08.08.2019. u 12:56h
Sponzorisani sadržaj
Prepustite se zvuku tamburice u izvedbi 14 najboljih majstora, na čelu sa gospodinom Zvonkom Bogdanom, u jedinstvenom ambijentu salaša istoimene Vinarije, gde ćete imati priliku da uživate u gurmanskim specijalitetima i vrhunskom vinu koje se priprema s velikom pažnjom i posvećenošću.
Veče Zvonka Bogdana i njegovih tamburaša 16. avgusta

Salaš Vinarije "Zvonko Bogdan" po drugi put će ugostiti našeg vanvremenskog pevača i kompozitora originalne tradicionalne muzike uz pratnju tamburaša u petak, 16. avgusta, s početkom u 19 časova i 30 minuta.

Veče će biti ispunjeno i gurmanskim specijalitetima, te će se kao "predjelo dobrodošlice" služiti domaće pogačice, kiflice, pite i prisnac, a kao hladno predjelo hrskavi riblji gomboci. Za glavno jelo, majstori kuhinje pripremaće kombinaciju jagnjetinje sa ruzmarinom i medom, junetine ispod peke sa rižotom i mladim krompirom sa ruzmarinom, uz svežu domaću salatu, a za kraj osladićete se letnjom krempitom u čaši.

Veče Zvonka Bogdana i njegovih tamburaša 16. avgusta

Cena za veče "Život teče u laganom ritmu" iznosi 5.500 dinara, a u ponudu je uključeno posluženje večere prema navedenom meniju, posluženje jedne čaše vina po izboru (dalja konzumacija pića se naplaćuje po utrošku), nastup Zvonka Bogdana i tamburaškog orkestra.

Rezervacija je obavezna, a broj mesta ograničen. Za više informacija i rezervacije možete pozvati 066/6330333 ili kontaktirati putem mejla: events@vinarijazvonkobogdan.com.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 9354
Povezane teme

zvonko bogdan

vinarija Zvonko Bogdan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.