Komentara: 0
Pregleda: 3635
Video
Foto

Upis na edukativne programe u Smart edu centru za razgibavanje moždanih vijuga

14.09.2019. u 18:01h
Sponzorisani sadržaj
Upis septembarskih grupa na edukacije je počeo. Predstavljanje programa SuanPan mentalne aritmetike biće u sredu, 18. septembra, od 19 časova, u Smart edu centru, na adresi Partizanska 14/3.
Upis na edukativne programe u Smart edu centru za razgibavanje moždanih vijuga

SuanPan je razvojni program za isticanje potencijala dece uzrasta od 5 do 14 godina. Koristimo računske operacije kao sredstvo za postizanje jače koncentracije, pažnje i samopouzdanja. Jačaju se  logičke regije ali i razvija sav potencijal dece do zavidnog nivoa. Intelektualne sposobnosti zavise od veza između nervnih ćelija u mozgu.

- Sve aktivnosti koje povećavaju broj sinapsi utiču na razvoj ukupnih sposobnosti svakog deteta. Program počinje istovremenom primenom abakusa (računaljke) i auditivnog treninga, sledi mentalno usvajanje i postavljanje abakusa u mislima, što dovodi do misaonog izvođenja računskih operacija i to za samo osam meseci edukacije. Najbolji pokazatelji su očigledni primeri izvođenja više radnji istovremeno. - objašnjavaju iz Smart edu centra

Upis na edukativne programe u Smart edu centru za razgibavanje moždanih vijuga

Kurs je podržan  dodatnim testovima, vežbama pažnje, memorije i koncentracije i dramom na času (različitim prilagođenim stimulativnim igrama) o kojima roditelji dece dobijaju pismene izveštaje.

- Vežbe tokom časova su podsticaje za fokus i razmišljanje, koje sjedinjuje i pojačava moć slušanja i razumevanja, koje predstavlja most između vizuelnog i imaginarnog pa samim tim razvija brzinu i tačnost, pojačava koncentraciju, pojačava informativni proces i tok misli i rezultata (odgovora). - kažu edukatori - Razvija se analitičko razmišljanje i individualno napreduju u odnosu na sopstven potencijal i kapacitet. Mentalno računanje trenira mozak i hrani sinaptičke puteve koji se razvijaju.

Edukacija se realizuje na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku. Uzrasne grupe su: Kinder (5-6,5), primarna grupa od 1. do 3. razreda i sekundarna grupa za decu od 4. do 8. razreda.

Upis na edukativne programe u Smart edu centru za razgibavanje moždanih vijuga

NTC centar upisuje nove polaznike na radionice u septembarskom ciklusu. Radionice su stimulativnog karaktera uz pregršt raznolikih igrica uz pomoć kojih deca kroz igru uče i pamte bez teškoća više različitih informacija i činjenica iz oblasti faune i flore, sveta oko nas, srpskog jezika... Funkcionalno znanje je razumevanje naučenog sa povezivanjem prethodno naučenih sadržaja koje je značajno za  dugoročno pamćenje.

NTC program se sprovodi u 17 država Evrope, a u 7 je akreditovan od strane Ministarstva prosvete. Autori programa su dr Ranko Rajović i Uroš Petrović, višestruko nagrađivani u Srbiji i inostranstvu kao inovatori i pisci.

Uzasne grupe u NTC školici su od 4-5 godina, od 5. i po do 1. razreda, I razred, II – III razred i  IV-V razred. Radionice su jednom nedeljno u trajanju od po sat i po vremena. 

Upis na edukativne programe u Smart edu centru za razgibavanje moždanih vijuga

FFD fast forward je kurs brzog čitanja sa razumevanjem za uzrast od 12 godina do odraslog doba. Traje šest nedelja i realizuje se kombinovano sa časovima i predavanjima kod nas u centru i uz pomoć korišćenja softverskog programa sa pristupom od kuće. Naučenom tehnikom brzog čitanja ubrzava se i sam proces učenja i mogu se naučiti neke tehnike organizovanja misli i informacija. Sadržaji su mape uma, provera razumevanja pročitanog, Savladavanjem tehnike brzog čitanja brže se uočavaju odgovarajuće informacije u tekstu, proširuje se memorija, povećava se sposobnost razumevanja teksta. Merenje brzine čitanja je 8 puta tokom 6 nedelja, a polaznici povećavaju brzinu od 50% - 200% u odnosu na početnu.

Više o programima možete videti na sajtu Smart edu centra. Za više informacija pozovite na 069/12-46-939, 064/24-31-007 ili 063/53-02-84.

Sponzorisani sadržaj
Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma Smart Edu - Dodela diploma
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3635
Povezane teme

mentalna aritmetika

suanpan

smart edu

mentalna aritmetika za decu

brzo čitanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.