Komentara: 1
Pregleda: 16672
Foto

Ultimate fitness centar otvorio savremenu teretanu

15.09.2018. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
U cilju proširenja ponude i zadovoljenja potreba svojih korisnika, sportski centar "Ultimate fitness" otvorio je teretanu, kako bi sugrađanima omogućio i ovaj način treniranja u svojim prostorijama.
Ultimate fitness centar otvorio savremenu teretanu

Ultimate fitness centar je sportski centar koji je otvoren u našem gradu pre nešto više od godinu i po dana, s ciljem da pruži muškarcima i ženama svih uzrasta funkcionalne tereninge popularnog crossfita-a i mogućnost treniranja nekih od najatraktivnijih borilačkih sportova današnjice, poput MMA, karatea, džudoa, džiu-džica i drugih. Pre nešto više od mesec dana, odlučili su da prošire svoju ponudu otvaranjem teretane, kako bi sugrađanima omogućili i ovaj način treniranja u svojim prostorijama.

- Teretana je u potpunosti opremljena savremenom opremom, koja omogućava izvođenje širokog spektra vežbi i treninga koji obuhvataju celo telo. U ponudi je više od 10 kardio sprava za kardio treninge, potom sprava za jačanje tela, tegova, a takođe imamo i poseban deo koji je namenjen za personalne treninge. Unutar tog dela, našim korisnicima su na raspolaganju dva personalna trenera, koji će im pomoći da dobiju postignu zacrtane rezultate i željenu figuru - kažu iz Ultimate fitness centra.

Ultimate fitness centar otvorio savremenu teretanu

Sadašnjim proširenjem, ukupna veličina ovog sportskog centra prostire se na impresivnih 700 kvadrata, uz dodatne prostorije za svlačionice, te "Caffe & Protein" bar u kojem se korisnici mogu osvežiti prirodnim napicima pre, za vreme i nakon treninga.

- Tu se mogu pronaći napici koji služe tokom i posle treniranja, razni protein šejkovi, više vrsta kafa i prirodni sokovi, jer se zasniva na zdravom programu. Naši korisni su tako u mogućnosti da pre, posle ili u toku treninga između serija, ovde naprave predah, okrepe se i nastave da treniraju - poručuju iz Ultimate fitness centra.

Ultimate fitness centar otvorio savremenu teretanu

S obzirom na to da je sugrađanima na raspolaganju veći broj treninga, Ultimate fitness centar pripremio je i specijalne popuste za sadašnje i buduće članove centra koji budu poželeli da uz teretanu treniraju još neki od ponuđenih borilačkih sportova.

Ultimate fitness centar nalazi se na Senćanskom putu 71, a više informacija o samom centru, ponudi i treninzima možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, Facebook i Instagram profilu. Radno vreme centra je od ponedeljka do subote od 7 do 22 časa, a nedeljom od 8 do 14 časova.

Sponzorisani sadržaj
Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra Teretana u okviru "Ultimate fitness" centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 16672
Povezane teme

teretana

fitnes

vežbanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.