• Pregleda: 2008

U toku upis na program brzog čitanja sa razumevanjem i tehnikama učenja

Još jedna grupa završila je program "Fast Forward", brzog čitanja sa razumevanjem u razvojno-obrazovnom centru "Smart edu", a upis novih polaznika je u toku. Program sadrži praktičnu obuku u centru i vežbe uz pomoć softvera sa zadacima za rad kod kuće.
U toku upis na program brzog čitanja sa razumevanjem i tehnikama učenja

"FFD program" donosi brojne prednosti kao što su jača koncentracija, bolja organizacija informacija, savladane tehnike učenja, bolje razumevanje pročitanog teksta i ušteda na vremenu - produktivnost.

- Edukacija omogućava individualno napredovanje i kontinuirano praćenje postignuća polaznika. Deo edukacije sadrži teorijske osnove o pamćenju, tehnikama pamćenja, učenju i tehnikama učenja. - objašnjavaju iz "Smart edu" centra - Merenje brzine čitanja sa razumevanjem je jednom nedeljno gde su rezultati transparentni i jasni. U prve tri nedelje izbacujemo stare navike koje nam ometaju čitanje i učenje. U druge tri nedelje se uče nove metode učenja i razumevanja pročitanog. Na kraju programa polaznici mogu da čitaju od 50%  do dvostruko brže i sa mnogo boljim razumevanjem teksta.

Zadovoljni roditelji osete primetan napredak kod njihove dece, naglašavajući produktivnost i bolju koncetraciju.

- FFD program je mom detetu pomogao u bržem čitanju, razumevanju pročitanog, rešavanju domaćih zadataka u školi kao i učenju lekcija kod kuće - kaže majka jednog polaznika koji je u prvoj nedelji edukacije imao brzinu čitanja od 133 reči u minuti i do šeste nedelje povećao je na 340 reči u minuti.

Nova prezentacija "FFD programa" biće održana u utorak, 14. maja, u 19 časova, u prostorijama "Smart edu". Za sve koji se odluče za pohađanje programa u maju biće odobren popust od 20 odsto.

Za više informacija pogledajte sajt razvojno-obrazovnog centar "Smart edu", ili pozovite 069/12-46-939, 064/127-24-57.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.