• Pregleda: 2724

U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet u Subotici raspisao je konkurs za upis na master i doktorske studije za akademsku 2019/2020. godinu.
U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

Na master akademske studije može se upisati ukupno 398 studenta (u Subotici 174, u Novom Sadu 199 i u Bujanovcu 25), od toga 181 student čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 217 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Konkurs za upis na master studije otvoren je do 14. oktobra.

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da upišu master studije na Ekonomskom fakultetu je raznovrstan izbor, budući da mogu da biraju između osam studijskih programa, tačnije Agrarne ekonomije i agrobiznisa, Evropske i međunarodne ekonomije i biznisa, Finansija, bankarstva i osiguranja, Marketinga, Menadžmenta, Računovodstva i revizije, Trgovine i Poslovne informatike.

Na doktorske akademske studije može se upisati ukupno 14 studenata, od toga šest čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i osam studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Pred budućim studentima koji odluče da upišu najviši nivo studija nalaze se tri studijska programa, odnosno Ekonomija, Poslovna ekonomija i menadžment i Poslovna informatika. Konkurs za upis na doktorske studije otvoren je do 18. oktobra.

Sve detalje o kvotama i uslovima za upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici možete pogledati na ovom linku, a više o svim dešavanjima, stručnim predavanjima, studentskim ekskurzijama, sportskim uspesima i aktivnostima studenata možete saznati na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove visokoobrazovne ustanove.

U nastavku pogledajte razloge zašto upisati master studije na Ekonomskom fakultetu.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

6
DRAPO Odgovori
Navalite "KADROVI" da se uzme doktorat za malo evrića RAZUMIJEŠ TI MENE !!!
Subotica Odgovori
Sve je to lepo samo treba mlade i obrazovane ljude zadržati u zemlji dobrim poslom i platom. Ne dopustiti da odmah kupuju karte u jednom pravcu.
Posmatrač Odgovori
Šta će im to, kada danas svi imaju kupljene diplome i plagirane doktorate.
Ma jeste Odgovori
Zavrsis master pa te poslodavci gledaju ko gubavca jer si prekvalifikovan.
Istina... Odgovori
Niko vas ekonomiji neće naučiti tako kao obrazovanje, državno i privatno, u državi u kojoj je ekonomija davno propala.
au Odgovori
Za 95% poslova je potrebna master diploma, predlazem osnivacima reklame da me kontaktiraju i da zajedno pregldemo infostud ako su oni u pravu ja njima dam 1000e, a ako to nije tacno oni meni 100e ja mislim da je to fer.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.