Komentara: 6
Pregleda: 4477
Video

U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

10.10.2019. u 11:44h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici raspisao je konkurs za upis na master i doktorske studije za akademsku 2019/2020. godinu.
U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

Na master akademske studije može se upisati ukupno 398 studenta (u Subotici 174, u Novom Sadu 199 i u Bujanovcu 25), od toga 181 student čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 217 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Konkurs za upis na master studije otvoren je do 14. oktobra.

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da upišu master studije na Ekonomskom fakultetu je raznovrstan izbor, budući da mogu da biraju između osam studijskih programa, tačnije Agrarne ekonomije i agrobiznisa, Evropske i međunarodne ekonomije i biznisa, Finansija, bankarstva i osiguranja, Marketinga, Menadžmenta, Računovodstva i revizije, Trgovine i Poslovne informatike.

Na doktorske akademske studije može se upisati ukupno 14 studenata, od toga šest čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i osam studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Pred budućim studentima koji odluče da upišu najviši nivo studija nalaze se tri studijska programa, odnosno Ekonomija, Poslovna ekonomija i menadžment i Poslovna informatika. Konkurs za upis na doktorske studije otvoren je do 18. oktobra.

Sve detalje o kvotama i uslovima za upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici možete pogledati na ovom linku, a više o svim dešavanjima, stručnim predavanjima, studentskim ekskurzijama, sportskim uspesima i aktivnostima studenata možete saznati na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove visokoobrazovne ustanove.

U nastavku pogledajte razloge zašto upisati master studije na Ekonomskom fakultetu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4477
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

ekonomija

master studije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.