Komentara: 0
Pregleda: 3550

U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

24.02.2020. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Drugu godinu za redom, Subotica i Palić će biti domaćini prve tim bilding trke u seriji - "Serbia Business Run". Manifestacija će biti održana 16. aprila (četvrtak) uz obalu Palićkog jezera. Iskoristite ranu prijavu do 12. marta i prijavite svoj tim na ovo rekeativno-zabavno dešavanje.
U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

Po rečima organizatora, najveći poslovno-kompanijski događaj u Srbiji, serija poslovnih trka "Serbia Business Run" okupiće ove godine preko 11.000 zaposlenih iz 700 najfit kompanija u četiri najveća poslovna centra Srbije - Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Subotici.

- Kroz trčanje/hodanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta... bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika - poručuju iz organzacionog tima sportsko manifestacije - Ove godine okupljamo sve zaposlene, ali i članove porodica, prijatelje, u ovom jedinstvenom tim bildingu.  Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer "ko ne trči, navija!".

U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

Organizator trke, Beogradski trkački klub, najavio je nastavak partnerstva sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" u zajedničkoj misiji da se omogući školovanje za više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja. 

- U 2019. smo prikupili nešto manje od milion dinara za 10 stipendija, zahvaljujući donacijama društveno-odgovornih kompanija koje su učestvovale na trkama SBR serije.  - ističu organizatori

Prijave za učešće na "Subotica Business Run 2020" trci su u toku. Iskoristite pogodnosti ranije prijave do 12. marta i prijavite svoje timove za učešće. Prva trka u serijalu održava se 16. aprila na Paliću, zatim slede tokom leta 18. juna u Beogradu i 17. septembra u Nišu, a završava se na jesen, 1. okotobra, u Novom Sadu.

- Naglasak je na takmičenju i pobedi, ali pre svega na timskom duhu, zdravlju zaposlenih, poslovnom povezivanju i druženju uz večeru i žurku posle trke. - kažu organizatori

U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

Trka na Paliću počinje u 19 časova, nakon čega slede večera i druženje uz muziku. Cena startnog paketa za prijave do 12. marta iznosi 2.500 dinara bez poreza, u okviru kojeg se dobijaju majica, medalja, bon za piće i večeru, okrepa (voda i čikoladica) i naravno ulaznica na druženje na "afterwork" žurku. Organizator je omogućio i "navijački paket" za one koji žele da budu deo događaja, ali nisu u mogućnosti da trče ili prepešače petokilometarsku distancu.

Više informacija na sajtu organizatora.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3550
Povezane teme

subotica business run

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.