• Pregleda: 2040

U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

Drugu godinu za redom, Subotica i Palić će biti domaćini prve tim bilding trke u seriji - "Serbia Business Run". Manifestacija će biti održana 16. aprila (četvrtak) uz obalu Palićkog jezera. Iskoristite ranu prijavu do 12. marta i prijavite svoj tim na ovo rekeativno-zabavno dešavanje.
U toku prijave za "Subotica Business Run 2020"

Po rečima organizatora, najveći poslovno-kompanijski događaj u Srbiji, serija poslovnih trka "Serbia Business Run" okupiće ove godine preko 11.000 zaposlenih iz 700 najfit kompanija u četiri najveća poslovna centra Srbije - Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Subotici.

- Kroz trčanje/hodanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta... bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika - poručuju iz organzacionog tima sportsko manifestacije - Ove godine okupljamo sve zaposlene, ali i članove porodica, prijatelje, u ovom jedinstvenom tim bildingu.  Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer "ko ne trči, navija!".

Organizator trke, Beogradski trkački klub, najavio je nastavak partnerstva sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" u zajedničkoj misiji da se omogući školovanje za više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja. 

- U 2019. smo prikupili nešto manje od milion dinara za 10 stipendija, zahvaljujući donacijama društveno-odgovornih kompanija koje su učestvovale na trkama SBR serije.  - ističu organizatori

Prijave za učešće na "Subotica Business Run 2020" trci su u toku. Iskoristite pogodnosti ranije prijave do 12. marta i prijavite svoje timove za učešće. Prva trka u serijalu održava se 16. aprila na Paliću, zatim slede tokom leta 18. juna u Beogradu i 17. septembra u Nišu, a završava se na jesen, 1. okotobra, u Novom Sadu.

- Naglasak je na takmičenju i pobedi, ali pre svega na timskom duhu, zdravlju zaposlenih, poslovnom povezivanju i druženju uz večeru i žurku posle trke. - kažu organizatori

Trka na Paliću počinje u 19 časova, nakon čega slede večera i druženje uz muziku. Cena startnog paketa za prijave do 12. marta iznosi 2.500 dinara bez poreza, u okviru kojeg se dobijaju majica, medalja, bon za piće i večeru, okrepa (voda i čikoladica) i naravno ulaznica na druženje na "afterwork" žurku. Organizator je omogućio i "navijački paket" za one koji žele da budu deo događaja, ali nisu u mogućnosti da trče ili prepešače petokilometarsku distancu.

Više informacija na sajtu organizatora.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.