• Pregleda: 23791

Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

"Primus Dental Centar" je nova, moderno opremljena specijalistička stomatološka ordinacija za celu porodicu.
Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

Počevši od preventivne stomatologije, kao najznačajnije, ova ordinacija pruža usluge svih grana savremene stomatologije, od dečije i estetske, preko protetike, paradontologije, ortodoncije, pa do oralne hirurgije i implantologije.

- Kako bismo istakli važnost prevencije, svi pregledi u "Primus Dental Centru" su besplatni, gde ćemo sagledati svaki stomatološki problem i predložiti najbolje moguće rešenje. Svakom pacijentu pristupamo individualno i želimo da se prilagodimo njegovim životnim navikama i potrebama, jer jedino tako možemo da pružimo vrhunsku uslugu i obezbedimo savršeni osmeh, koji će ga pratiti kroz život - rekla je dr Marika Boroš, specijalista oralne hirurgije i implantologije.

Iako se oralna hirurgija najčešće povezuje sa vađenjem zuba, prema rečima dr Boroš, ona podrazumeva i mnogo kompleksnije hirurške intervencije i procedure.

- Kada je reč o oralnoj hirurgiji, najčešći zahtevi pacijenata odnose se hiruršku ekstrakciju umnjaka i operaciju gnojnih kesica na vrhovima korena zuba. S druge strane, implantologija kao poslednji i najmoderniji deo stomatologije, da se izgubljeni ili nedostajući zub nadoknađuje uz pomoć implantanta, jeste grana za koju su naši sugrađani sve češće zainteresovani, zbog čega i pružamo ovu vrstu usluge -  istakla je dr Boroš.

Njena koleginica, dr Sonja Milenković Kotlajić, specijalista preventivne i dečije stomatologije, podsetila je da je o zubima i dentalnoj higijeni važno brinuti od malih nogu.

- U dečijoj stomatologiji imamo veliki broj karijesa koji se javlja u ranom detinjstvu, kao i na mladim, stalnim zubima, što jeste problematika današnjice, koju mi na vrlo lak, jednostavan i bezbolan način možemo da otklonimo. Deci pristupamo kao svakom pravom malom čoveku, što ona vole, te nakon što pridobijemo njihovo poverenje, strah od zubara se u potpunosti gubi - poručila je Milenković Kotlajić.

"Primus Dental Centar" se nalazi na adresi Petefi Šandora 3-5, a više informacija o uslugama koje pruža možete pronaći na njihovom sajtu. Radno vreme ordinacije je ponedeljkom i utorkom od 13 do 19 časova, sredom i četvrtkom od 9 do 19 časova, a petkom od 9 do 13 časova. Besplatan pregled možete zakazati putem telefona 024/4100202 ili 065/9100202 ili putem njihove internet stranice.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

10
Iva Odgovori
Čestitam dvema damama i želim puno sreće u daljem radu
Uvek u pravu Odgovori
Da li je moguće da se nešto otvorilo a da nije kladionica ili banka? Želim im uspešan rad.
Quality Odgovori
Džaba sva oprema i da je novo kad je najbitnije znanje. Bez iskustva i dobrog znanja nema ništa.
Ja idem isključivo na preporuku kod zubara. Kada nađem dobrog, onda ga se držim. Cena je sekundarna ali bitna. Radije platim malo više ali da plomba ne ispadne decenijama.

P. S. Imao sam jednog zubara u Severu, 1991. mi je uradio dva zuba, da kućne u drvo, još uvek su super, a digradio je zub!!! Pola je falilo i digradio je, i još uvek, da kućne u drvo, su kao novi..... 27 godina već!!!

Današnji glupi kompozitor ispadnu, skupe se posle tri godine, a platiš ih u zlatu malte ne.
Stevan
Pa ta starija je doktorica iz Severa.
Милош
И Ваш зубар је на почетку каријере био без искуства, размишљање Вам је крајње нелогично. Некоме не вреди много искуство ако нема жељу са сталним напредовањем и праћењем савремених тенденција.
Mata Odgovori
Morate se dokazati kvalitetom, cenama, ne slikama raskošne prostorije.
Simic Odgovori
Svaka cast. Kad vec drzava ne radi svoj posao i kad moram da placam i ostavljam pare za nesto za sta sam odvajao godinama kroz doprinose drzavi, onda bar da bude cisto, uredno sa nasmejanim osobljem. Puno srece u radu.
DxKx Odgovori
Čestitam! Dr. Sonja je najbolji stomatolog kojeg moja deca imaju. Želim vam mnogo uspeha u budućem radu.
pitbull Odgovori
Moj sin je vadio umnjak kod dr Marike! Izuzetan dobar rad, prijatni i profesionalni! Hvala!
Ime necu da vam kazem Odgovori
Meni je ta Sonja uradila komplet zube i vise sam nego zadovoljan.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.