Komentara: 10
Pregleda: 33793
Foto

Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

26.05.2018. u 15:48h
Sponzorisani sadržaj
"Primus Dental Centar" je nova, moderno opremljena specijalistička stomatološka ordinacija za celu porodicu.
Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

Počevši od preventivne stomatologije, kao najznačajnije, ova ordinacija pruža usluge svih grana savremene stomatologije, od dečije i estetske, preko protetike, paradontologije, ortodoncije, pa do oralne hirurgije i implantologije.

- Kako bismo istakli važnost prevencije, svi pregledi u "Primus Dental Centru" su besplatni, gde ćemo sagledati svaki stomatološki problem i predložiti najbolje moguće rešenje. Svakom pacijentu pristupamo individualno i želimo da se prilagodimo njegovim životnim navikama i potrebama, jer jedino tako možemo da pružimo vrhunsku uslugu i obezbedimo savršeni osmeh, koji će ga pratiti kroz život - rekla je dr Marika Boroš, specijalista oralne hirurgije i implantologije.

Iako se oralna hirurgija najčešće povezuje sa vađenjem zuba, prema rečima dr Boroš, ona podrazumeva i mnogo kompleksnije hirurške intervencije i procedure.

- Kada je reč o oralnoj hirurgiji, najčešći zahtevi pacijenata odnose se hiruršku ekstrakciju umnjaka i operaciju gnojnih kesica na vrhovima korena zuba. S druge strane, implantologija kao poslednji i najmoderniji deo stomatologije, da se izgubljeni ili nedostajući zub nadoknađuje uz pomoć implantanta, jeste grana za koju su naši sugrađani sve češće zainteresovani, zbog čega i pružamo ovu vrstu usluge -  istakla je dr Boroš.

Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

Оtvorena nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"

Njena koleginica, dr Sonja Milenković Kotlajić, specijalista preventivne i dečije stomatologije, podsetila je da je o zubima i dentalnoj higijeni važno brinuti od malih nogu.

- U dečijoj stomatologiji imamo veliki broj karijesa koji se javlja u ranom detinjstvu, kao i na mladim, stalnim zubima, što jeste problematika današnjice, koju mi na vrlo lak, jednostavan i bezbolan način možemo da otklonimo. Deci pristupamo kao svakom pravom malom čoveku, što ona vole, te nakon što pridobijemo njihovo poverenje, strah od zubara se u potpunosti gubi - poručila je Milenković Kotlajić.

"Primus Dental Centar" se nalazi na adresi Petefi Šandora 3-5, a više informacija o uslugama koje pruža možete pronaći na njihovom sajtu. Radno vreme ordinacije je ponedeljkom i utorkom od 13 do 19 časova, sredom i četvrtkom od 9 do 19 časova, a petkom od 9 do 13 časova. Besplatan pregled možete zakazati putem telefona 024/4100202 ili 065/9100202 ili putem njihove internet stranice.

Sponzorisani sadržaj
Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar" Nova stomatološka ordinacija "Primus Dental Centar"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 33793
Povezane teme

stomatologija

stomatolog

primus dental centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.