• Pregleda: 11333

"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike

"TMF Group" je jedna od vodećih kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti administrativne podrške za međunarodni razvoj poslovanja i investicionih fondova. Ukoliko želite da budete deo njihovog tima, informišite se u nastavku o mogućnostima za zaposlenje.
"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike

Sa 7.800 stručnjaka na više od 80 lokacija, "TMF Group" je jedina kompanija u svetu koja pruža kombinaciju povereničkih, sekretarskih, računovodstvenih, fiskalnih, HR i usluga obračuna zarada, koje su od ključne važnosti za uspešnost poslovnih investicija, operacija i širenja poslovanja kroz različite jurisdikcije. 

- Imamo pristup nekim od najpoželjnijih tržišta sveta sa preko 60 odsto klijenata sa liste "Fortune Global 500", "FTSE 100" i gotovo polovinom od 300 najuspešnijih "Private Equity" firmi - kažu iz kompanije.

"TMF Group" uspešno posluje u Srbiji od 2002. godine. Pažljivo izabran tim, koji konstantno raste i čini više od 50 profesionalaca, stacioniran je u Beogradu i sačinjen od računovođa, pravnika, specijalista za obračun zarada i HR profesionalaca, a u cilju daljeg rasta komanije, odlučili su da otvore regionalni ispostavni centar za CES klaster (Central Europe South: Srbija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska) baš u Subotici.

- Namera nam je da postanemo deo lokalne zajednice i da naše veliko internacionalno iskustvo prilagodimo lokalnim potrebama. Naša nova kancelarija u Subotici nalazi se u prelepom ambijentu Galerije "Business Tower" u centru grada, a za sve one koji žele bolje da nas upoznaju, naš tim će organizovati niz događaja, stoga nas pratite putem društvenih mreža kako biste prvi bili obavešteni - poručuju iz kompanije.

Zainteresovani ste za mogućnosti zaposlenja u ovoj kompaniji? "TMF" je vaša karta za globalnu karijeru bez obzira na trenutni nivo iskustva – ukoliko ste student ili tek svršeni diplomac, imate iskustva u računovodstvu ili obračunu zarada i u potrazi ste za novim izazovom, stabilnim okruženjem i prilikom da radite sa globalnim klijentima.

Više informacija o kompaniji i jedinstvenom iskustvu koje nudi možete pročitati ovde.

- Upoznajte naš tim i steknite uvid u to kako bi mogla da izgleda vaša sledeća poslovna avantura - poručuju iz "TMF Group".

SPONZORISANI SADRŽAJ
9
indijanac Odgovori
A kolika je plata??
DRa
Pa 500 ejra, kao i svugde...ako nije onda ce biti za dve,najkasnije za tri godine
bosandzeros
Prijavite se na poziciju za koju ste kvalifikovani pa sazante.
novosadjanin Odgovori
Drugar mi radi za njih u bg.

Plate su znacajno vece od pomenutih 500 eur (bar u njihovom ofisu u bg) ali se zahtevaju ozbiljne ekspertize i dosta je naporno.
Sa druge strane ko zeli u srb posao sa pristojnom platom, ovi su ok.
Ana Odgovori
"Student ili tek svršeni diplomac"...Znači ništa za starije?
Goran
‘Ukoliko ste student ili tek svršeni diplomac, imate iskustva u računovodstvu ili obračunu zarada i u potrazi ste za novim izazovom’ - znaci razmatraju se i kandidati koji imaju iskustva u odredjenim oblastima, ne iskljucivo studenti...
Funny Odgovori
Ana, ako imate protekciju nije bitno koliko imate godina. Ovo je Srbija, ništa se ne radi po ps-u
Funny Odgovori
Ako su plate u BG značajno veće od 500 eur, ja sam bila preskromna. Lepa priča ali iskustvo i znanje ništa ne znači
Zax Odgovori
Za platu se ovde nikad ne pita,ovde nije bitna plata bitno je da se kao nesto "radi" a da se od toga i prezivi pomazu mame,babe,tetke i strine..oj Srbijo medju sljivama..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.