Komentara: 0
Pregleda: 9392
Foto

Svi alati na jednom mestu

04.10.2019. u 17:15h
Sponzorisani sadržaj
Bilo da ste profesionalac ili hobista, sve alate koji su vam potrebni za rad možete pronaći u robnoj kući "Zim Commerce", koja u ponudi ima više do 6.000 artikala renomiranih proizvođača.
Svi alati na jednom mestu

Robna kuća alata "Zim Commerce" pripredila je za sugrađane prezentaciju nekih od vodećih brendova današnjice, kao što su "Bosch", "Unior", "Makita", "Milwaukee", "Villager" i "Chicago Pneumatic", a zainteresovani posetioci bili su u prilici da se u društvu stručnih lica raspitaju, posavetuju i probaju neke od alata, uz kupovinu po povoljnim cenama.

- Ove prezentacije, između ostalog, služe kako bi ljudi koji su zainteresovani za određeni alat, a nisu sigurni da im baš on odgovara, mogli da dođu, vide i probaju ove alate, da se posavetuju i dobiju korisne informacije od stručnih lica i pronađu najbolji alat za sebe. Uz to imaju pogodnosti i povoljne cene na alate tih proizvođača, a sve pogodnosti koje važe danas, važiće i do srede, kako bi oni koji nisu bili u mogućnosti, mogli da dođu i u narednim danima - kažu iz robne kuće alata "Zim Commerce".

Svi alati na jednom mestu

Svi alati na jednom mestu

Kao preduzeće za proizvodnju, promet robe i usluga, "Zim Commerce" je osnovan 1992. godine, a na samom početku, osnovna delatnost firme bila je veleprodaja elektromotora i pumpi za vodu i grejanje. Kako su godine prolazile, tako je preduzeće raslo i širilo svoj asortiman robe, koji danas uključuje električne, akumulatorske, benzinske i pneumatske alate, ručni alat, pribor i zaštitnu opremu kako za profesionalnu, tako i za kućnu upotrebu.

- U ponudi imamo preko 6.000 artikala u okviru kojih se nalaze profesionalni i hobi električni i ručni alati, pribor za alate, baštenski alati, HTZ oprema, pumpe i motori, boje i lakovi, elektromaterijal, vijčana roba, molersko farbarski alat, brave i okovi, autokozmetika, vodovodarski materijal. Opremljeni smo tako da možemo da zaokručimo celu priču, a kroz inovacije u saradnji sa renomiranim proizvođačima težimo da našim kupcima ponudimo kvalitetne proizvode, pristupačne cene i dobru uslugu - poručuju iz preduzeća.

Svi alati na jednom mestu

Robna kuća alata "Zim Commerce" nalazi se na Majšanskom putu br. 128, a radno vreme objekta je od ponedeljka do petka do 7 do 19:30 časova, dok je subotom od 7 do 14 časova. Za više informacija možete pozvati na telefon 024/577-566 ili 024/577-664, a možete posetiti i njihovu onlajn prodavnicu, gde ćete pronaći kompletnu ponudu alata, uz mogućnost brze i jednostavne kupovine.

Sponzorisani sadržaj
Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce" Promocija alata u robnoj kući alata "Zim Commerce"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 9392
Povezane teme

prodaja alata

zim commerce

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.