• Pregleda: 6942

Subotica u korak sa novim bankarskim trendovima

Nova filijala Erste banke u Subotici, u Ulici Matka Vukovića 1, počela je danas sa radom. Enterijer nove bankarske poslovnice koncipiran je tako da omogući efikasniju i bržu uslugu, prilagođenu potrebama klijenata, zasnovanu na pružanju saveta i finansijskoj edukaciji. Otvaranjem ove filijale, poslovnica Banke na staroj adresi je prestala sa radom.
Subotica u korak sa novim bankarskim trendovima

Navike klijenata banaka menjaju se u skladu sa tehnološkim inovacijama i digitalizacijom bankarskih usluga. Iako se najrazličitija plaćanja, otvaranje računa i podnošenje zahteva za kredite mogu obaviti i korišćenjem digitalnih servisa, tradicionalna filijala zadržava važnu ulogu u bankarskom poslovanju i odnosima klijenata i banke. Međutim, njena funkcija je izmenjena i sve više usmerena na savetovanje i edukaciju.

- Prioritet nam je da klijenti dobiju efikasnu uslugu i adekvatan savet na osnovu kog će doneti najbolju moguću, informisanu finansijsku odluku, bilo da su tu zbog kratke konsultacije ili zbog nekog složenijeg bankarskog proizvoda - ističe Darko Papac, direktor subotičke filijale Erste banke. - Uz bržu uslugu, zaposleni imaju na raspolaganju više vremena upravo za savetovanje i finansijsku edukaciju klijenata. Koncept enterijera nove filijale je u potpunosti usklađen sa ovakvim načinom rada.

Svima koji posete novu filijalu Erste banke tako je na raspolaganju domaćin filijale, koji klijente shodno potrebama usmerava na ostale zaposlene, kako bi u najkraćem roku, uz što manje čekanja dobili traženu uslugu i odgovarajući savet. Novi koncept organizacije poslovanja, koji ide u korak sa razvojem savremenog bankarstva, već se pokazao kao izuzetno uspešan u ostalim zemljama u kojim posluje Erste grupa.

Filijala je opremljena bankomatom i samouslužnom zonom, koji su dostupni 24 sata dnevno. U samouslužnoj zoni se nalazi i bankomat za uplatu pazara za pravna lica, što će dodatno uticati na smanjenje redova i lakši rad svih klijenata.

SPONZORISANI SADRŽAJ
15
024 Odgovori
Banke, apoteke, kockarnice, prodavnice zdrave hrane na svakom ćošku.
Humanista
A narod sve bolesniji, siromašniji i zaduženiji :(
Lozika Odgovori
E, samo nam je banka trebala. Kažu, ako hoćeš da znaš pravo stanje jedne zemlje, pogledaj koliko ima banaka i kockarnica.
Ne znam da li će naći radnike. Znam banku gde su maltene svi radnici dali otkaz, od 10- ak radnika, ostalo dvoje. Plate su im prilično bedne, a o mobingu da ne govorimo.
Tako nam i treba, uteha je da će biti još gore
Alka Odgovori
A ja se taman poradovao da ce tamo biti neka prodavnica ili nesto zanimljivo...
Dux Odgovori
Gde se na kredite,dozvoljene minuse i ostale usluge živi banaka nikada dosta.
radijalac Odgovori
Samo im jos klijenti nedostaju na otvaranju! Džaba vam novci
Perica Odgovori
Nije se otvorila "jos jedna banka", nego se filijala preselila preko puta.. cela priča.
Ali da ima bezbroj banaka i kladionica- ima!
Taca Odgovori
Jel' bio preCednik na svečanom otvaranju? ;)
voyager Odgovori
Ja se ponadao da ce na tom mestu, u strogom centru grada, nići neko mesto gde će mladi (umesto u kockarnicu ili kafić) moći ući i saznati ponešto korisno za budući poziv i život. Posle se setih, pa to može da se dogodi tek kada grad bude imao gradonačelnika.
Stvarno smo mi narod (sa biranim prvim ljudima!) koji ne propušta nikada, ali baš nikada, da bude gubitnik. Verovatno se gospodin Arčibald Rais sada okreće u svom grobu kada vidi koliko je pogrešio u svojoj oceni nas običnog sveta srpskog naroda. Dopuštam i varijantu da se ovaj običan svet promenio, ali da nije ni blizu onoga srpskog naroda iz vremena Velikog rata to je sigurno.
(Poštovani medijatoru, nisam promašio temu nego je navedena činjenica već toliko ušla u pore svakodnevice da se odslikava i u korišćenju poslvnog prostora. Hvala.)
AlwaysUltra
Pretpostavljam da ne mislite posebno na aktuelnu licnost na toj funkciji nego generalno na osobu koja ce stvarno i brizno upravljati gradom !?

Inace , da je zrna brige tamo bi se otvorila neka istinska kancelarija za mlade (ne ova beskorisna partijska ispostava koju sada imamo) i za sve ljude koji su bez posla ili na marginama i tamo im se davati korisni saveti ili organizovati neke sekcije , makar i korisno volontiranje itd.

Vi kada idete centralnim pesackim zonama gradova izvan ove nesretne avlije , necete videti nijednu banku , apoteku ili ne daj Bog kockarnicu - one su rezervisane strogo za ugostiteljske objekte i butike.
Miki Odgovori
Banka na svakom cosku a radnika nigde.Samo napred Drzavo.Jos mali pa ce sluzbenici banaka sami sebi prodavati kredite.
Nedim Odgovori
Na žalost vreme je takvo da mi robujemo kapitalu.Mnoge banke se zapravo u Srbiji bogate na našoj muci jer strani vlasnici banaka dobro znaju da je na ovim prostorima bio rat i ljudima kapital treba a bankarima dobra kamata i da imaju gde da obrću kapital i oplođuju ga.
BrankoL Odgovori
Da banaka ima - IMA ,da kockarnica ima -IMA.....ali mi stvarno.pocinje ici na zivce sto okrivljujete neke ljude i za poplave u Nikaragvi ....aman!
Ima mnogo stvari koje su se mogle ili mogu odraditi drugacije ali ne preterujte ...
Taj prostor je bio prazan od kako je pukla Alpha banka ...znaci ko vod je hteo mogao je da ga zakupi ...sto niste ili sto nije neko drugi 'zagrizao'?
Mogla je i 'Ideja' ili bilo koji drugi trg.lanac ..moglii su i privatnici zvucnih prezimena pa nisu .....ovi jesu ... slivace se neka kirija u opstt.kasu u njihov stari prostor doci ce neko drugi ... ako mogu nek' placaju ako im ne bude islo zatvorice kao i svi ostali...
Ne vidim problem
Linus
@Brankol:
Ne vidis problem jer si glupav ili si lenj da razmislis.
AlwaysUltra
Verovatno su bilo jako ''povoljni'' uslovi zakupa - zato gomila lokala u ovom polumrtvom gradu zvrji prazna i po 10-15 godina. Sto znaci da sve vlasti od 2000g. do danas imaju kontinuitet ''poslovne'' politike.
Banka je mogla to da zakupi , lako ce staviti katanac ako im ne bude islo dobro , a sigurno je malo i podmazala tamo gde treba. Idea , sa svojim ''povoljnim'' cenama takodje bi bila divno resenje.

Inace - nemojte biti cinicni oko kirije u opstinskoj kasi - kao da ce od nje imati vajde bilo ko izvan kruga politickih metamorfa koji vladaju ovim gradom , neki vec i decenijama !!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.