Komentara: 15
Pregleda: 8910

Subotica u korak sa novim bankarskim trendovima

19.08.2019. u 18:13h
Sponzorisani sadržaj
Nova filijala Erste banke u Subotici, u Ulici Matka Vukovića 1, počela je danas sa radom. Enterijer nove bankarske poslovnice koncipiran je tako da omogući efikasniju i bržu uslugu, prilagođenu potrebama klijenata, zasnovanu na pružanju saveta i finansijskoj edukaciji. Otvaranjem ove filijale, poslovnica Banke na staroj adresi je prestala sa radom.
Subotica u korak sa novim bankarskim trendovima

Navike klijenata banaka menjaju se u skladu sa tehnološkim inovacijama i digitalizacijom bankarskih usluga. Iako se najrazličitija plaćanja, otvaranje računa i podnošenje zahteva za kredite mogu obaviti i korišćenjem digitalnih servisa, tradicionalna filijala zadržava važnu ulogu u bankarskom poslovanju i odnosima klijenata i banke. Međutim, njena funkcija je izmenjena i sve više usmerena na savetovanje i edukaciju.

- Prioritet nam je da klijenti dobiju efikasnu uslugu i adekvatan savet na osnovu kog će doneti najbolju moguću, informisanu finansijsku odluku, bilo da su tu zbog kratke konsultacije ili zbog nekog složenijeg bankarskog proizvoda - ističe Darko Papac, direktor subotičke filijale Erste banke. - Uz bržu uslugu, zaposleni imaju na raspolaganju više vremena upravo za savetovanje i finansijsku edukaciju klijenata. Koncept enterijera nove filijale je u potpunosti usklađen sa ovakvim načinom rada.

Subotica u korak sa novim bankarskim trendovima

Svima koji posete novu filijalu Erste banke tako je na raspolaganju domaćin filijale, koji klijente shodno potrebama usmerava na ostale zaposlene, kako bi u najkraćem roku, uz što manje čekanja dobili traženu uslugu i odgovarajući savet. Novi koncept organizacije poslovanja, koji ide u korak sa razvojem savremenog bankarstva, već se pokazao kao izuzetno uspešan u ostalim zemljama u kojim posluje Erste grupa.

Filijala je opremljena bankomatom i samouslužnom zonom, koji su dostupni 24 sata dnevno. U samouslužnoj zoni se nalazi i bankomat za uplatu pazara za pravna lica, što će dodatno uticati na smanjenje redova i lakši rad svih klijenata.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 8910
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.