• Pregleda: 1806

Subotica od 17. do 19. novembra domaćin desete Webiz edukacije

Za nepunih mesec dana, tačnije od 17. do 19. novembra, desiće se velika seoba digitalaca, kreativaca, marketara i preduzatnika na krajnji sever – u Suboticu! Razlog je 10. Webiz edukacija, mnogo učenja i kvalitetan networking!
Subotica od 17. do 19. novembra domaćin desete Webiz edukacije

- Nakon sjajnog druženja na Webiz Networking Night-u, vraćamo se starom konceptu Webiz događaja koji su primarno fokusirani na edukaciju. Iako uvek to kažemo, a uvek to i mislimo, ponovićemo i sada – program edukacije je zaista nikada bolji. Okupili smo majstore svojih zanata, kreativne direktore, stručnjake iz oblasti komunikacija, istraživanja tržišta, društvenih mreža, dizajna, screenage ikone i predstavnike vodećih brendova koji će pokušati da zadovolje radoznalost i želju za znanjem kod naših posetilaca. – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Ukoliko do sada niste posetili Webiz sajt, savetujemo vam da to učinite i pogledate teme modula i njihove učesnike. Organizatori predavače ove Webiz edukacije najavljuju kao “digitalnu ligu izuzetnih dama i džentlmena” među kojima su: Igor Arih (stručnjak za komunikacije), Slavoljub Stanković (Merkator S), Žarko Veljković (kreativni direktor McCann Skopje, McCann Sarajevo i McCann Tirana), Slavimir Stojanović Futro, Milan Inić (Yasserstain), Sanja Lalević Cvetković (Direct Media), Sara Jovanović (screenage influenserka), Nebojša Krivokuša (Communis DDB), Igor Savić (Havas), Andrej Gamser (Executive Group) i mnogi drugi.

- Prednost programa edukacije su praktična znanja, upotrebljive informacije koje posetioci mogu da primene na sopstveni biznis. Interakcija sa predavačima je intenzivna i ona se ne završava na kraju predavanja. U okviru networkinga svako može da porazgovara sa predavačima i učesnicima edukacije i da se upozna sa drugim posetiocima. Potencijal networkinga na Webizu je izuzetno veliki: ostvaruje se veliki broj kontakata sa poslovnim ljudima iz cele Srbije, rađaju se poslovne ideje, razmenjuju mišljenja i iskustva… - rekao je Kovač.

Kotizacije za Webiz puštene su u prodaju, iznose 20.000 dinara sa PDV-om i obuhvataju: trodnevni program predavanja, poklon paket, kafe pauze, networking ručak i večeru, prezentacija sa svih predavanja i sertifikat o odslušanom program. Više informacija o program edukacije, kao i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na sajtu www.webiz.me

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.