• Pregleda: 2315

Stigao je novi, unapređeni Tondach Biberfalc crep

Stigao je novi, unapređeni Tondach Biberfalc crep

Jedan od omiljenih oblika glinenog crepa stiže u unapređenom izdanju! Još jači, čvršći i kvalitetniji u fenomenalnoj paleti nijansi za svačiji ukus! Potpuno prirodan i očaravajuće lep, Tondach Biberfalc će trajati decenijama i ukrašavati krov vašeg doma!

- Klasika nikada ne izlazi iz mode! Još kao deca smo imali običaj da na krovovima kućica na crtežima iscrtavamo oblik Biber crepa. Taj običaj bio nam je usađen od malena. Da li je to tako zato što živimo u podneblju koje je vekovima unazad negovalo tradiciju pokrivanja krovova Biber crepom, ili pak zbog učestale upotrebe ovog modela crepa zbog lepote i elegancije; Biber crep je zaista jedan od najstarijih i najviše upotrebljavanih modela crepa u istoriji građevinarstva. - poručuju iz kompanije Wienerberger iz Kanjiže

Razvojem građevinske prakse i tehnoloških procesa došlo je i do razvoja građevinskih materijala. Inovativni proizvodi i rešenja postajali su sve zastupljeniji. Tako je u kompaniji Wienerberger nastao crep Biberfalc. Želja da se kupcima ponudi omiljeni oblik crepa u unapređenom izdanju pretvorila se u jedan odličan, kvalitetan i trajan proizvod.

- Zbog svog žleba, ovaj crep je veoma ekonomičan jer je potrebna manja količina komada u kvadratnom metru. Takođe, njegova optimalna težina od 2,9 kg po komadu neće opteretiti krovnu konstrukciju previše. - ističu iz kompanije - Ovaj crep je omiljen među izvođačima zbog brzine pokrivanja; potrebno je manje komada po kvadratnom metru a postiže se vrlo sličan vizuelni izgled kao da je krov pokriven Biber crepom.

Njegova pritisna čvrstoća je neosporna pa se po krovu, pokrivenom ovim modelom, vrlo lako može hodati.  Poseduje visoku otpornost na vremenske neprilike a zbog engobe (mešavina oksida i gline koja stvara nijansu crepa u procesu pečenja) je izuzetno otporan na UV zračenje i gubitak nijanse (ne bledi vremenom kao neki oblici krovnih pokrivača koji se farbaju).

Upotrebom preporučene originalne Tondach sistemske opreme stičete pravo na pisanu Tondach garanciju od 33 godine. Time obezbeđujete stabilan, trajan i siguran dom za vas i vašu porodicu!

Paleta nijansi je zaista impresivna. Od prirodno crvene, koja se savršeno uklapa u tradicionalnu arhitekturu , pa sve do antracit, crnih i braon nijansi koje su idealan izbor za modernu gradnju. Porodične kuće ali i višestambeni objekti dobiće neverovatnu čar postavljanjem ovog modela glinenog crepa na krov. Ovaj crep je pravi izbor za VAŠ DOM IZ SNOVA!

Pogledajte više informacija o Biberfalc crepu.

Na sajtu kompanije Wienerberger u Srbiji možete da pogledate kompletnu ponudu. Tamo možete pronaći aktuelne kataloge proizvoda, konsultovati se u cilju najboljeg izbora za vaše potrebe i naručiti besplatan uzorak odabranog crepa. Takođe, na zvaničnoj FB stranici možete pratiti  novosti iz ove kompanije.

SPONZORISANI SADRŽAJ
0

Ova vest još uvek nije komentarisana.