Komentara: 5
Pregleda: 14353
Foto

Spremite se za novu školsku godinu u knjižari "ForA-4"

01.08.2019. u 18:02h
Sponzorisani sadržaj
Školski i kancelarijski pribor, kao i školske torbe i rančevi kvalitetnih brendova, deo su bogate ponude novootvorene knjižare "ForA-4" u centru grada, u kojoj možete kompletno opremiti svoje školarce pred početak školske godine.
Spremite se za novu školsku godinu u knjižari "ForA-4"

Poduži spisak školskog pribora, na kojem se nalaze sveske, olovke, zarezači, gumice, preko materijala za likovno, vodenih boja i tempera, do lenjira i šestara, možete bez problema komplentirati u knjižari "ForA-4" u kojoj, kako objašnjava vlasnica Valerija Bačlija, ima za svačiji džep po nešto.

- Knjižara je tako koncipirana da imamo nešto kvalitetnije brendove, kao što su "Milan", "Fiber-Castell", "Maped", "Rotring" i drugi, ali i širok izbor školskog i kancelarijskog pribora koji je vrlo pristupačan. Tako je za 12 drvenih bojica potrebno izdvojiti 150 dinara, dok se isto toliko flomastera brenda "Giotto" može kupiti po ceni od 160 dinara pa na više - kaže Bačlija.

Spremite se za novu školsku godinu u knjižari "ForA-4"

Spremite se za novu školsku godinu u knjižari "ForA-4"

Pored školskog i kancelarijskog materijala, neizostavni deo svake knjižare jesu školske torbe i rančevi, koji će biti dovoljno izdržljivi da ponesu knjige i prateći pribor svakog školarca. Ono po čemu se ova knjižara izdvaja u odnosu na druge, jeste i to što se u njoj može pronaći celokupan putni program brenda "Pepe Jeans", zbog kojeg je i otvorena.

- Sa ovim brendom radimo već duži niz godina kao jedini u Subotici i imamo sve od njih, počevši od kofera, putnih torbi, muških i ženskih torbica i tašni koje nabavljamo direktno od uvoznika. Pored ovog, veoma dugo radimo i sa brendom "Target" koji pravi vrlo kvalitetne školske torbe i rančeve, a u ponudi su još i pernice - dodaje Bačlija.

Spremite se za novu školsku godinu u knjižari "ForA-4"

Knjižara u Arsenija Čarnojevića 18 postoji već 22 godine, sada je pojačana sa novom, u samom centru grada.

Nova knjižara "ForA-4" se nalazi na adresi Matka Vukovića broj 4, a radno vreme od ponedeljka do petka je od 7:30 do 20 časova, dok je subotom od 8 do 13 časova. Kontakt telefon knjižare je 024/551-344. 

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4" Otvaranje knjižare "ForA-4"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 14353
Povezane teme

školska godina

školski pribor

knjižara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.