Komentara: 0
Pregleda: 5150

Specijalni popusti za Dan žena u Wellness centru hotela "Galleria"

20.02.2018. u 15:12h
Sponzorisani sadržaj
Bliži se Dan žena, 8. mart, te je pravo vreme da iznenadite svoju voljenu osobu, sestru, majku ili prijateljicu lepim i korisnim poklonom. U periodu od 19. februara pa sve do 11. marta, Wellness centar hotela "Galleria" pripremio je specijalnu ponudu od 30 odsto popusta na aparativne i manuelne tretmane za negu lica i tela.
Specijalni popusti za Dan žena u Wellness centru hotela "Galleria"

Vođeni željom da svojim gostima i članovima pruže potpunu negu, a brigu o njihovoj lepoti i zdravlju podignu na viši nivo, Wellness centar hotela "Galleria" u ponudu je uveo tretmane lice i tela aparatima vrhunske nemačke tehnologije.

- Pažljivo smo odabrali tretmane, kombinujući najpopularnije aparativne tehnike sa "Dr Rimpler" i "Thalion" profesionalnom kozmetikom, kreirajući na taj način spoj koji garantuje vrhunske efekte - kažu iz Wellness centra.

U bogatoj ponudi aparativnih tretmana lica i tela je dijamantna mikrodermoabrazija, koja podrazumeva mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože, uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuumom, koja ujedno vrši i vakuum masažu.

- Efikasna je kod svih tipova kože, a posebno se preporučuje za ublažavanje ožiljaka, malih bora, izjednačavanje tena lica, poboljšavanje stanja beživotne sive kože ili kože ogrubele od sunca - objašnjavaju iz Wellness centra.

Specijalni popusti za Dan žena u Wellness centru hotela "Galleria"

Mezoterapija bez igle je tretman kojim se podmlađuje i popravlja strukture kože, uz trenutni efekat bez bilo kakvih nus pojava, alergija, crvenila od igli i sl. Za čistu i zdravu kožu preporučuje se ultrazvučna piling špatula, tretman koji otklanja mrtve ćelije sa površine kože, oslobađa je preterano izlučenog sebuma, toksičnih materija i ostataka kozmetike.

Ponudom je obuhvaćena i ultrazvučna liposukcija, metoda koja smanjuje masne naslage i celulit na kritičnim regijama kao što su butine, stomak, zadnjica i kukovi, kao i radiotalasni lifting, vrlo efikasna neinvazivna metoda podmlađivanja i idealno rešenje za učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea na komforan i bezbedan način.

- Radiotalasima se zagreva srednji sloj kože čime se aktivira njen metabolizam, podstiče deoba matičnih ćelija koje se brže regenerišu i proizvode novi kolagen. Koža lica je čvršća, fine bore ublažene, kesice ispod očiju se smanjuju, a lice poprima svež i podmlađen izgled - ističu iz Wellness centra.

Osim aparativnih, u ponudi su i manuelni tretmani tela, među kojima su klasičan piling telaIndoceane tretman tela u trajanju od 75 minuta, a kada je u pitanju opuštanje, na raspolaganju su Rest & Relax tretman od sat i po vremena i Antistres tretman leđa. Ukoliko želite da se vaše telo očisti od toksina, pravi izbor je Detox tretman u trajanju od 60 minuta.

Specijalni popusti za Dan žena u Wellness centru hotela "Galleria"

Pored tretmana za negu tela, specijalnom ponudom su obuhvaćeni i tretmani za negu lica. Na raspolaganju su klasični tretmani poput dubinskog čišćenja, pilinga i masaže lica, i Hidro Life tretman. Od luksuznih tretmana tu su Mezotretman (complete i mini), Anti age i Detox tretman lica.

Za više detalja o samoj ponudi i cenama, posetite sajt Wellness centra hotela "Galleria".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5150
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

wellnes

dan žena

8. mart

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.