Komentara: 0
Pregleda: 4309

Specijalni popusti na nehirurške metode podmlađivanja lica u bolnici "Sveti Stefan"

12.12.2018. u 16:00h
Sponzorisani sadržaj
Specijalna bolnica "Sveti Stefan" pripremila je za predstojeće božićne i novogodišnje praznike specijalne popuste od 20 odsto na nehirurške metode podmlađivanja lica.
Specijalni popusti na nehirurške metode podmlađivanja lica u bolnici "Sveti Stefan"

U poklon paketu, koji je specijalna bolnica "Sveti Stefan" pripremila za predstojeće praznike, na popustu od 20 odsto nalaze se hijaluron najnovije generacije, prirodno podmladjivanje lica (PRP - krvna plazma), lipotransfer, brisanje bora (po želji botoks) i mezoterapija. Prema rečima dr Biljane Ivošević Stegić, u pitanju su nehirurške metode za podmlađivanje lica, od kojih se devojke i mlađe žene najradije odlučuju za oblikovanje usana, dok je za sredovečne i starije žene najatraktivnije podmlađivanje lica na prirodan način.

- To podrazumeva ono što zovemo bioregenerativnom medicinom, što znači da se samo tkivo obnavlja tako što upotrebljavamo PRP i lipotransfer. PRP predstavlja krvnu plazmu obogaćenu trombocitima u kojima se nalaze faktori rasta, te kada dajemo krvnu plazmu u površni sloj kože, ona pobuđuje prisutne fibroblaste, a to su ćelije koje luče proteine, među kojima je najvažniji kolagen. Dakle, dajući krvnu plazmu, dajemo faktore rasta na osnovu kojih ćemo imati sve više kolagena u koži, koji snažno privlači molekule vode na sebe, čime se nastajanje bora sprečava i u budućnosti, dok su bore koje su već nastale pliće. Na ovaj način se rešavamo i pegica, tamnih kolutova i prisutnih ožiljaka iz puberteta koji su ostali iza akni. U trenutku davanja PRP-a, vaša koža je već lepša, a proces stvaranja novog kolagena traje u narednih četiri do šest nedelja - objašnjava dr Ivošević Stegić.

Specijalni popusti na nehirurške metode podmlađivanja lica u bolnici "Sveti Stefan"

Osim regeneracije kože lica pomoću PRP-a, nehirurškim metodama možete podmladiti celo lice za 10 do 15 godina, i to pomoću lipotransfera, odnosno, kako ističe dr Ivošević Stegić, sopstvenih masnih ćelija.

- Žive masne ćelije prenosimo iz sedalnog dela ili regije donjeg dela stomaka, takozvanog "šlaufa", u lokalnoj anesteziji, te se vrlo lepo i elegantno može uraditi lipoaspiracija, a kada se oblikuju jagodice, nazolabijalne bore, usne i regija gde se nalaze "mrštilice" iznad korena nosa, osoba izgleda 10 do 15 godina mlađe. Dakle, lipotransfer, odnosno prenošenje živog masnog tkiva, podrazumeva i prenošenje vaših matičnih ćelija, što znači da se proces podmlađivanja u vašoj koži i potkoži nastavlja u narednih četiri do šest meseci. Na taj način sami sebe podmlađujemo i stvaramo novo tkivo, a upravo je to bioregerativna medicina - obrazložila je dr Ivošević Stegić.

Akcija traje do 15. januara naredne godine, a preglede i željene tretmane možete zakazati pozivom na broj 024/53-55-53, radnim danima između 9 i 17 časova, dok tretman možete uraditi u vremenu koje vama odgovara. Specijalna bolnica "Sveti Stefan" nalazi se na adresi Korzo 10/b.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4309
Povezane teme

popusti

specijalna bolnica sveti stefan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.