• Pregleda: 1962

Slavine (baterije) kao deo asortimana "Keramike Jovanović"

U salonima “Keramike Jovanović” možete se snabdeti svim potrebnim artiklima za opremanje kupatila, a pojedine artikle možete postaviti i u drugim prostorijama svog doma. Među njima su svakako i baterije, odnosno slavine.
Slavine (baterije) kao deo asortimana "Keramike Jovanović"

Kada se radi o ponudi baterija ili slavina (što je takođe zastupljen naziv za ove artikle) pred kupcima je ponuda vodećeg domaćeg proizvođača iz Kanjiže, ali i izuzetno priznatih i poznatih stranih proizvođača Grohe i Kludi.

Što se tiče asortimana domaćeg proizvođača ponuda je sadržajnija, a cene nešto povoljnije u odnosu na uvozni program. Artikli iz uvoznog asortimana nagrađivani su na svetskim sajmovima inovacija i odlikuju se bitnim karakteristikama sa funkcijom uštede vode i energije. Ono što će posebno izdvojiti baterije iz uvoza su ugradni setovi, uglavnom za tuš kabine, a koji sadrže sve što vam je potrebno za kompletan spa ugođaj. 

Interesantno je da u salonu “Keramike Jovanović” možete pronaći i slavine (baterije) za sudopere u istom stilu kao što su i modeli za kupatilo. Raspitajte se kod zaposlenih u salonu koji model najviše odgovara po svojim karakteristikama mestu postavke, kao i mogućnosti poručivanja modela iz kataloga proizvođača.

Prelepi i izuzetno dobro snabdeven salon keramike u našem gradu nalazi se na već poznatoj lokaciji u Ulici Matije Gupca 6, a očekuju vas radnim danima od  8 do 20, odnosno subotom od 8 do 15 časova.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

3
Pera Odgovori
Najbolji u gradu.
DRAPO
Onda nisi bio u "FONTANI"...
Subaja Odgovori
Kvalitetno, lepo i prihvatljive cene.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.