Komentara: 1
Pregleda: 4239

Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

23.01.2020. u 12:55h
Sponzorisani sadržaj
Škola programiranja "Infora" organizuje nastavu u drugom polugodištu za decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na srpskom i mađarskom jeziku. Prijave na neki od kurseva iz programiranja su u toku, a nastava će se odvijati u periodu od 1. februara do 31. maja.
Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

Namenjena podučavanju dece, Škola programiranja "Infora" pruža mogućnost polaznicima da u toku jednog polugodišta savladaju neki od trenutno najaktuelnijih programa, kao što su Scratch, App Inventor, Python, C++ ili osnove programiranja u C#. Aleksandar David, čiji sin Ivan je pohađao kurs u prvom polugodištu, kaže da je zadovoljan nastavom, grupom i načinom na koji mu stečeno znanje omogućuje napredak u školi, te da je i sam Ivan izrazio želju da pohađanje kursa nastavi u drugom polugodištu.

Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

Šta da vam kažem, dovoljno mi je kada ga vidim da dođe kući, sam otvori Python i programira, što nikada nije radio. Uglavnom je za računarom igrao igrice, ali kako je krenuo u "Inforu", 90 odsto vremena programira, pravi nešto svoje i to mu se jako sviđa - kaže naš sagovornik. - Veoma je zadovoljan predavačem i kako vodi nastavu, sviđa mu se grupa sa kojom pohađa, a nedavno se i prijavio na takmičenje u školi i zaista mu mnogo pomaže to što je naučio u "Infori". Tako da svaka preporuka roditeljima i deci, jer je mnogo bolje da vreme koje provode za računarom provode konstruktivno, nego u igricama, što nema kraja.

Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

Upis polaznika na neki od kurseva je u toku, a svaki traje po četiri meseca. Kako objašnjava Aleksandar Neorčić, koordinator nastave i jedan od predavača u školi programiranja "Infora", nastava se odvija jednom nedeljno u trajanju od sat i po vremena, a termini su prilagođeni đacima koji školu pohađaju popodne. Kao prednost ističe i to što je rad sa decom organizovan u manjim grupama, koje se formiraju na osnovu njihovih afiniteta i interesovanja, što omogućuje predavačima da im posvete dovoljno pažnje na časovima.

Takođe, u toku je i priprema učenika koji će u februaru učestvovati na takmičenjima iz programiranja. Kako se pokazalo prethodnih godina, naši polaznici su bili veoma uspešni i postizali su dobre rezultate na takmičenjima, te ćemo se potruditi da ih i ove godine opremimo znanjem koje će im doneti zaslužene rezultate - dodaje Neorčić.

Škola programiranja "Infora" upisuje nove polaznike

Škola programiranja "Infora" nalazi se na adresi Adolfa Singera 12a (Poslovni inkubator Ekonomskog fakulteta), a više informacija o radu, predavačima i kursevima koje nudi možete pronaći na njihovom sajtuFejsbuk stranici ili Instagram profilu. Prijave na željeni kurs možete podneti onlajn putem sajta ili na broj telefona 064/217-00-22.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4239
Povezane teme

programiranje

škola programiranja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.