• Pregleda: 1109

Sajam kulturno-obrazovnih praksi u sredu u Studentskom domu "Bosa Milićević"

Ukoliko želite da saznate više o mogućnostima odlaska na privremene prakse i programe u zemlje poput Nemačke, Amerike i Kanade, posetite Sajam kulturno-obrazovnih praksi i razmena koji će se održati u sredu, 18. decembra, u TV sali Studentskog doma "Bosa Milićević", od 10 do 17 časova.
Sajam kulturno-obrazovnih praksi u sredu u Studentskom domu "Bosa Milićević"

Programi su namenjeni za sve studente, redovne i apsolvente, kao i diplomirane srednjoškolce iz oblasti ugostiteljstva i gastronomije. Takođe, ovo je prilika i za roditelje da se informišu o mogućnostima kulturnih, obrazovnih i radnih programa, koje nudi agencija za usavršavanje mladih "Experience Work & Travel".

Neki od programa koji će biti predstavljeni na Sajmu su "Internship and trainee" program stručne razmene za gastronome i hotelijere u trajanju od 6 do 18 meseci, "Work and Holiday Germany" gde uz poznavanje B1 nivoa nemačkog jezika, možete besplatno da otputujete na program i provedete do 3 radna meseca u Nemačkoj, "Work and Travel USA" koji pruža mogućnost boravka i rada u Sjedinjenim Američkim Državama od 3 do 5 meseci, te "Work and Study Canada" za studiranje i rad u Kanadi u trajanju od 1 do 2 godine, uz mogućnost sticanja stalnog boravka.

- Dođite da se družimo i saznajte sve što ste oduvek hteli o "Work & Travel" programima, a niste imali koga da pitate. Svi su dobrodošli, vidimo se u sredu - poručuju iz agencije za usavršavanje mladih "Experience Work & Travel".

Zbog velikog interesovanja, rezervacije su obavezne putem mejla () ili broja telefona 060-4443452.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.