Komentara: 13
Pregleda: 7000
Foto

Sa inženjerskom diplomom do dobro plaćenog posla

03.09.2018. u 17:43h
Sponzorisani sadržaj
Na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Subotici u toku je II konkursni rok za upis studenata na studijske programe osnovnih strukovnih studija i na specijalističke strukovne studije u školskoj 2018/2019. godini.
Sa inženjerskom diplomom do dobro plaćenog posla

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Subotice, upisuje u prvu godinu osnovnih strukovnih studija i specijalističkih strukovnih studija u školskoj 2018/2019. godinu, u drugom konkursnom roku, ukupno  84 studenta, i to 38 studenta koji se finansiraju iz budžeta i 46 studenta koji plaćaju školarinu.

Budući studenti imaju mogućnost da studiraju na studijskim programima informatika, tehnički komunikacioni menadžment, mehatronika, elektrotehnika i mašinstvo.

Prijem neophodne dokumentacije kandidata obaviće se 4-5. septembra, a prijemni ispit biće organizovan u ponedeljak 10. septembra u prostorijama zgrade Škole.

Sa inženjerskom diplomom do dobro plaćenog posla

- Mladim ljudima koji se nisu odlučili da li vredi studirati ili ne savetujemo da konkurišu kod nas jer su inženjerske struke veoma tražene i cenjene. Mi svakodnevno imamo zahteve iz industrije u vezi zaposlenja naših inženjera. Tim zahtevima nismo u mogućnosti da često izađemo u susret jer više od 90% naših studenata nakon diplomiranja dobija dobro plaćen posao u struci, poručuju iz ove visokoškolske ustanove.

Budućim studentima se nudi besplatno školovanje, ukoliko studiraju na budžetu, nastavni program sa naglaskom na praktičnom i primenjivom znanju, opremljene laboratorije, mogućnost dobijanja stipendija od kompanija, međunarodna razmena studenata, stručna praksa  u vodećim kompanijama, stručna literature, aktivan studentski život i još mnogo toga. Diploma Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici je priznata kako na nivou zemlje tako i u inostranstvu

Sa inženjerskom diplomom do dobro plaćenog posla

Sa inženjerskom diplomom do dobro plaćenog posla

Detalje u vezi II konkursnog roka možete pronaći na sajtu Škole i na stranici www.inzenjer.info.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7000
Povezane teme

visoka tehnička škola

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.