• Pregleda: 10531

Rekordna godina kompanije "Joviste"

Rekordna godina kompanije "Joviste"

Godinu za nama, u kompaniji "Joviste" pamtiće kao godinu koja je donela mnogo pozitivnih promena i poslovnih izazova. Tokom 2019. godine, povećana je saradnja sa distributerima širom zemlje, povećan je i broj radnika u kompaniji, a shodno tome povećan je i broj proizvedenih prozora i vrata. Tako je ove godine kompanija ostvarila rekordan broj proizvedenih proizvoda.

- Kao kruna još jedne uspešne poslovne godine, kompanija "Joviste" je na svojoj tradicionalnoj novogodišnjoj porodičnoj žurci svojim zaposlenima, saradnicima i prijateljima priredila provod za pamćenje. Za izvanrednu atmosferu koja se protezala čitave večeri bio je zaslužan Ringeraja bend. Osmesi na licima svih prsutnih koji su gotovo čitavo veče bili na nogama, bili su jasan dokaz da je godina za nama bila zaista uspešna u svakom pogledu - poručuju iz kompanije "Joviste".

Kompanija "Joviste" uspešno posluje od 2007. godine, a osnovna delatnost joj je proizvodnja i ugradnja PVC i ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Pored proizvodnog pogona i stovarišta na Paliću, koji se nalazi na adresi Horgoški put 81/b, kompanija poseduje dva maloprodajna objekta, salon laminata, a kao krunu decenije poslovanja, kompanija je prošle godine otvorila novi proizvodni pogon na Paliću, koji se prostire se na oko 2.500 kvadrata.

Danas "Joviste" zapošljava preko 100 ljudi, a iz kompanije ističu da u odličnim infrastrukturnim i tehničkim uslovima, uz prave partnere, grade kompaniju za ponos.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

3
SW Odgovori
Bravo za kompaniju.
Šljiva Odgovori
Čestitam od srca. Imaju li sad dežurni mrzitelji svega da kažu nešto na "dođoše"? Čovek je više uradio za Suboticu za kratko vreme nego mnogi od nas za ceo život. Sve najbolje.
Lela Odgovori
Čestitke i još mnogo uspešnih godina. Ovaj čovek je uvideo da uspešnost kompanije u mnogome zavisi i od zadovoljstva zaposlenih.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.