Komentara: 6
Pregleda: 18202

"Red Rose": Kažite cvećem, što ne možete rečima

09.07.2018. u 18:02h
Sponzorisani sadržaj
"Red Rose" je mnogo više od obične cvećare. To je kutak u kojem možete pronaći idealan poklon za voljenu osobu, prijatelje i članove porodice za bilo koju priliku ili značaj datum u njihovom životu.
"Red Rose": Kažite cvećem, što ne možete rečima

Martina Govorković je, kako kaže, ceo život provela u cvećari. Prvi susret sa ovim plemenitim biljkama doživela je u cvećari svoje tetke, gde je upoznala i naučila zanat. Kako je zanat ubrzo prerastao u ljubav, nastavila je da se bavi ovim poslom s jednakim žarom, da bi danas postala ponosna vlasnica cvećare "Red Rose".

- Od malena sam imala želju da otvorim cvećaru, jer neizmerno volim cveće i uz njega sam odrasla. Cveće je nešto što izaziva lepa osećanja i snažnu emociju, unosi boju i oplemenjuje naš dom, cveće znači život. Takođe, cveće ponekad govori umesto nas. Mnogi cvetovi imaju posebna značenja, pa kada nekome poklonite ružu ili neki drugi cvet, istovremeno možete da poručite nešto što rečima ne biste mogli da iskažete - objašnjava Martina.

"Red Rose": Kažite cvećem, što ne možete rečima

U cvećari "Red Rose" možete pronaći široku ponudu cveća, od ruža, margareta i orhideja, preko ljiljana, anturijuma i kala, do suncokreta, bambusa, alstromerija, gladiola i lizijantusa. Osim cveća, na raspolaganju su i posebni aranžmani sa vinom, čestitkom i čokoladom, koji predstavljaju idealan poklon za svaku priliku.

- Naša zamisao je da, kada kupci uđu u cvećaru, ovde mogu da pronađu idealan poklon za voljenu osobu, prijatelje ili članove porodice za rođendane, venčanja, godišnjice ili bilo koji važan događaj. Da se osećaju sigurno i da imaju poverenja da ćemo im pomoći da odaberu pravi cvet, idealan buket ili korpu sa cvećem, vinom i čokoladama - poručuje Martina, dodajući da će ponudu cveća, kao i aranžmana, u budućnosti proširivati u skladu sa potrebama i željama kupaca. 

"Red Rose": Kažite cvećem, što ne možete rečima

Cvećara "Red Rose" nalazi se na Somborskom putu 45, a radno vreme je od ponedeljka do subote od 8 do 18 časova, dok je nedelja neradni dan. Cvećara takođe pružu uslugu narudžbe na broj telefona 060/089-1045, kao i dostavu cveća na kućnu adresu.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose" Otvaranje cvećare "Red Rose"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 18202
Povezane teme

cveće

cvećara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.