• Pregleda: 3097

Prvi rođendan Lion Expert goriva na Euro Petrol pumpama

Kako bi na adekvatan način obeležili prvi rođendan Lion Expert goriva na svojim pumpama, Euro Petrol je obezbedio veoma povoljne cene aditiviranih goriva, a svi kupci koji su danas posetili pumpu na Segedinskom putu, mogli su da dobiju korisne informacije o ovoj vrsti goriva, kao i simbolične poklone. Akcijska cena goriva trajaće do 14. oktobra.
Prvi rođendan Lion Expert goriva na Euro Petrol pumpama

Već godinu dana na Euro Petrol pumpi na Segedinskom putu, vozači mogu da sipaju u svoje automobile Lion Expert goriva, a kako bi se odužili za ukazano poverenje, kompanija je za njih pripremila povoljne cene aditiviranih goriva.

- Naša promoterka je tu da skrene pažnju vozačima na benefite aditiviranog goriva, kao i na akcijske cene koje će trajati do 14. oktobra, a svakom kupcu koji je danas pazario obezbedili smo i mali znak pažnje u vidu slušalica, mirisa za automobil, kremu za ruke, sve ono što zatreba. Nezavisno od ove akcije, sve informacije o gorivu i cenama kupci uvek mogu da dobiju i od naših točilaca - kažu iz kompanije Euro Petrol.

Aditivirana goriva nastaju oplemenjivanjem standardnih goriva, tako što im se dodaju posebne supstance - aditivi, dok je Euro Petrol perfomanse svog goriva pojačao dodavanjem specijalne formule aditiva renomiranog nemačkog proizvođača. Na Euro Petrol pumpama vozači mogu da kupe dve vrste ovog goriva, a to su Lion Expert BMB i Lion Expert DIESEL.

- Stalna upotreba Lion Expert BMB goriva pomaže uklanjanju prljavštine sa motora, te na taj način smanjuje rizik povećanih troškova za održavanje automobila. Veći oktanski broj doprinosi boljem ubrzanju i maksimalnoj efikasnosti motora. Kada je u pitanju korišćenje Lion Expert DIESEL goriva, ono utiče na čistoću motora kod svih vrsta dizel motora, produžuje radni vek motora, obezbeđuje stabilniji i tiši rad, veću snagu i bolju startnost, kao i optimalnu potrošnju i niže troškove održavanja - navode iz kompanije, dodajući da se prednost korišćenja aditiviranih goriva ogleda i u manjoj emisiji izduvnih gasova.

Iz kompanije Euro Petrol poručuju da i Lion Expert BMB i Lion Expert DIESEL goriva odgovaraju zahtevima kako našim, tako i evropskim standardima.

- Formula za zaštitu sistema goriva i uklanjanja naslaga sa motora se dugoročno ogleda kroz optimalnu potrošnju i brigu o životnoj sredini - poručuju iz kompanije Euro Petrol.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.