Komentara: 6
Pregleda: 9336

Provedite Dan zaljubljenih u Wellness centru hotela "Galleria"

02.02.2018. u 13:43h
Sponzorisani sadržaj
Bliži se Dan zaljubljenih, a Wellness centar hotela "Galleria" pripremio je specijalne popuste kako biste mogli da iznenadite voljenu osobu i ovaj dan ispunite radošću, uživanjem i opuštanjem u dvoje.
Provedite Dan zaljubljenih u Wellness centru hotela "Galleria"

Wellness centar hotela "Galleria" poznat je po tome što gostima pruža prijatnu i opuštajuću atmosferu SPA zone i bogatu ponudu wellness usluga. Ovog 14. februara pripremio je za vas specijalni popust od 20 odsto na četiri VIP wellness paketa za dvoje, koja će vaš Dan zaljubljenih učiniti nezaboravnim.

Osnovni paket "Romantic time" uključuje jednočasovno opuštanje u đakuziju, uz šampanjac i salatu ili poslasticu po izboru. Ovaj paket može da se proširi večerom u restoranu "Panorama" ili masažom u paru, a ukoliko želite kompletno uživanje, onda je idealan paket za vas "Romantic time" sa večerom i masažom.

- Paket je osmišljen tako da pruža potpuno zadovoljstvo za dvoje. Osim opuštanja u hidromasažnoj kadi uz šampanjac, paket uključuje večeru u našem restoranu "Panorama", te zaljubljeni mogu da odluče da li će na večeru pre ili nakon opuštanja. Za večeru dobijaju wellness meni, sa kojeg mogu da odaberu šta god požele, od predjela pa sve do deserta, jer je sve to uključeno u cenu. Opuštanju i uživanju dodatno doprinosti masaža u dvoje, čiji intenzitet takođe mogu da odaberu - kažu iz Wellness centra hotela "Galleria", dodajući da za koji god paket da se odlučite, uživanje je zagarantovano.

Provedite Dan zaljubljenih u Wellness centru hotela "Galleria"

Provedite Dan zaljubljenih u Wellness centru hotela "Galleria"

VIP wellness paketi za Dan zaljubljenih

Paket "Romantic time": šampanjac, đakuzi 1h, salata ili poslastica - 7.900 RSD;

Paket "Romantic time sa večerom": šampanjac, đakuzi 1h, večera u restoranu "Panorama" - 9.900 RSD;

Paket "Romantic time sa masažom": šampanjac, đakuzi 1h, salata ili poslastica, masaža u paru - 13.900 RSD;

Paket "Romantic time sa večerom i masažom": šampanjac, đakuzi 1h, večera u restoranu "Panorama", masaža u paru - 15.900 RSD.

Na navedene cene ostvarujete 20 odsto popusta sve do 18. februara, zato odaberite vašu idealnu kombinaciju i prepustite se čarima Wellness centra i uživanju u dvoje.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 9336
Povezane teme

hotel galleria

dan zaljubljenih

galleria welness

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.