• Pregleda: 2872

Program "Lehos selfness" od sada i u hotelu "Galleria"

"Lehos selfness" je pažljivo osmišljen program koji je usmeren na podsticanje učesnika na uvođenje zdravih navika, a time i poboljšanje kvaliteta života. Održavaće se svakog utorka, počevši od 3. decembra, u Wellness centru hotela "Galleria".
Program "Lehos selfness" od sada i u hotelu "Galleria"

Program se sastoji od učenja pravilnog disanja i laganih vežbi joge u slanoj sobi, te oslobađanja tela od napetosti i stresa, uz pomoć zvukova planetarnih gongova.

- Pravilno i duboko disanje u slanoj sobi pozitivno deluje na organe i omogućava bolji protok kiseonika u mozak, dok lagane vežbe joge na veoma jednostavan način pomažu održavanju vitalnosti i pokretanju energije u telu - kažu iz Wellness centra hotela "Galleria". - Planetarni gong je instrument s najvećim rasponom tonova i vibracija. On proizvodi zvučne talase koji učesnicima omogućavaju kupanje u zvucima, gde se na nesvesnom nivou oslobađa telo od napetosti i eliminišu energetske blokade, a telo opušta i vraća u harmoniju.

Predviđena dužina trajanja programa je sat i 15 minuta, a učesnike će viditi Milica Sivić, praktičar zvučne terapije, joga instruktor, gong master i autor "Lehos" programa – lepotom zvuka do sreće.

Za više informacija o programu i zakazivanje termina, možete pozvati na broj telefona Wellness centra 024/647-266.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

3
DRAPO Odgovori
Naučite ljude kako da dišu, odmore mozaki prežive uz plate i penzije od 18 - 20 hiljada dinara !!!
Jorgos Odgovori
Joga je odlična ko može da se bavi s njom
Indijanac
@JORGOS
"Joga je odlična ko može da se bavi s njom"

Ja sam mom gazdi, koji je vlasnik građeviske firme isto to rekao, da je Joga odlična, kada me je uhvatio na skeli da se "jogiram".
Međutim, izgleda da baš nema puno razumevanja za napredne tehnike rekreiranja i opuštanja, jer je rekao baš suprotno i zapretio mi šutom u guzicu i obećao da ću da letim iz firme ukoliko me još jednom uhvati da se "jogiram".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.