Komentara: 3
Pregleda: 4189

Program "Lehos selfness" od sada i u hotelu "Galleria"

02.12.2019. u 16:02h
Sponzorisani sadržaj
"Lehos selfness" je pažljivo osmišljen program koji je usmeren na podsticanje učesnika na uvođenje zdravih navika, a time i poboljšanje kvaliteta života. Održavaće se svakog utorka, počevši od 3. decembra, u Wellness centru hotela "Galleria".
Program "Lehos selfness" od sada i u hotelu "Galleria"

Program se sastoji od učenja pravilnog disanja i laganih vežbi joge u slanoj sobi, te oslobađanja tela od napetosti i stresa, uz pomoć zvukova planetarnih gongova.

- Pravilno i duboko disanje u slanoj sobi pozitivno deluje na organe i omogućava bolji protok kiseonika u mozak, dok lagane vežbe joge na veoma jednostavan način pomažu održavanju vitalnosti i pokretanju energije u telu - kažu iz Wellness centra hotela "Galleria". - Planetarni gong je instrument s najvećim rasponom tonova i vibracija. On proizvodi zvučne talase koji učesnicima omogućavaju kupanje u zvucima, gde se na nesvesnom nivou oslobađa telo od napetosti i eliminišu energetske blokade, a telo opušta i vraća u harmoniju.

Predviđena dužina trajanja programa je sat i 15 minuta, a učesnike će viditi Milica Sivić, praktičar zvučne terapije, joga instruktor, gong master i autor "Lehos" programa – lepotom zvuka do sreće.

Za više informacija o programu i zakazivanje termina, možete pozvati na broj telefona Wellness centra 024/647-266.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4189
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.