Komentara: 1
Pregleda: 3277

Program brzog čitanja sa razumevanjem i tehnikama učenja

14.04.2018. u 20:12h
Sponzorisani sadržaj
Od aprila počeo je edukativni program "Fast Forward", odnosno obuka brzog čitanja sa razumevanjem za decu iznad 12 godina, za srednjoškolce, studente i odrasle. Popust od 20% do kraja aprila. Prezentacija FFD programa biće 19. aprila.
Program brzog čitanja sa razumevanjem i tehnikama učenja

Šestonedeljni program organizovaće se u prostorijama SMARTedu, po uzasnim grupama. Program se realizuje uz praktičnu obuku u prostorijama škole i  uz pomoć veoma interesantnog softvera sa zadacima i vežbama za rad kod kuće.

Edukacija omogućava individualno napredovanje i konstantno praćenje postignuća polaznika uz primenu softverskog programa. Deo edukacije sadrži teorijske osnove o pamćenju, tehnikama pamćenja, učenju i tehnikama učenja.

- Program je koncipiran od dvočasa jednom nedeljno u prostorijama Smarta i svakodnevnog vežbanja kod kuće. Merenje brzine čitanja sa razumevanjem je takođe jednom nedeljno. U prve tri nedelje izbacujemo stare navike koje nam ometaju čitanje i učenje. U druge tri nedelje se uče nove metode učenja i razumevanja pročitanog. Na kraju programa polaznici mogu da čitaju od 50%  do dvostruko brže i sa mnogo boljim razumevanjem teksta. - ističu u SmartEdu

FFD program donosi jaču koncentraciju, bolju organizaciju informacija, savladane tehnike učenja, bolje razumevanje pročitanog teksta i uštedu na vremenu.

Broj polaznika u grupi do deset. Popust od 20% na sve upisane polaznike u aprilu mesecu.

Prezentacija FFD programa biće 19. aprila u 19.00 časova u SMARTedu (Partizanska 14/3)

Zainteresovani polaznici mogu da se prijave, odnosno zatraže više informacija putem telefona 069/12-46-939 i 064/12-72-457.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3277
Povezane teme

smart edu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.