Komentara: 12
Pregleda: 16242
Foto

Prirodna kozmetika "Hedera vita" od danas u našem gradu

06.07.2018. u 17:36h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Hedera vita" iz Loznice, koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za negu lica, tela i kose, otvorila je danas svoju maloprodajnu radnju u ulici Matije Korvina.
Prirodna kozmetika "Hedera vita" od danas u našem gradu

Na poziv naše sugrađanke Danijele Jurčak, kompanija "Hedera vita" se rado odazvala, te u veoma kratkom roku otvorila svoju prvu franšižu baš u našem gradu. Za ovu prirodnu kozmetiku Danijela je saznala od svoje kume, koja joj je preporučila njihovu masku za kosu, zbog čega upravo ovaj proizvod krasi njen radni sto.

- Imala sam nekih estetskih poteškoća sa kosom, zbog čega sam potražila savet od kume, koja me je dalje uputila na "Hedera vita" proizvode. Tada sam počela da istražujem ovu kozmetiku, dok sam u isto vreme razmišljala šta bih mogla da otvorim u Subotici i radim za sebe. Želela sam da to bude nešto naše, domaća i prirodna izrada od prirodnih sastojaka. Ubrzo je došlo do prvog sastanka sa vlasnicom i drago mi je što smo u ovako kratkom roku uspeli ideju da realizujemo - rekla je Jurčak.

Prirodna kozmetika "Hedera vita" od danas u našem gradu

Kompanija "Hedera vita" sa sedištem u Lozinici nastala je 2011. godine, kada je započela proizvodnju sapuna sa kozijim mlekom. Od tada se njihov asortiman širio, da bi danas dostigao brojku od 150 proizvoda. Takođe, bave se proizvodnjom oko desetak robnih marki za druge prouzvođače i izvoze u isto toliko zemalja širom sveta, a uskoro ih očekuje i izvoz proizvoda u Rusiju, na šta su posebno ponosni.

- Bavimo se isključivo proizvodnjom prirodne kozmetike, što je bio i nekako očekivan splet okolnosti od kada smo napravili prvi sapun sa kozijim mlekom. Potom je nastao sapun sa magarećim mlekom, a dalje smo proširili paletu proizvoda na negu lica, tela i kose. Koristimo švajcarske i nemačke aktivne materije u proizvodnji, čak 80 odsto sastojaka koje koristimo su uvozni i iz strogo kontrolisanih evropskih laboratorija. Izbegavamo parabene, mineralna ulja i sve druge štetne sastojke, po čemu se naša kozmetika razlikuje od drugih - objasnila je Olgica Samoilović, vlasnica kompanije "Hedera vita".

Prirodna kozmetika "Hedera vita" od danas u našem gradu

U maloprodajnom objektu, koji se nalazi u ulici Matije Korvina, možete pronaći svih 150 proizvoda ove kompanije, među kojima su šamponi za kosu, gelovi za tuširanje, linija za čišćenje lica, mleko za telo i balzami za usne, dečiji program, sezonski program za leto, kao i anticelulit program. 

- Trenutno je oko 15 proizvoda sniženo u pola cene, a kada su praznici, kao što je Dan žena ili Dan zaljubljenih, trudimo se da budu propraćeni adekvatnim akcijama. Često imamo i sezonske akcije, kao što je sada za ulja i kreme za sunčanje ili anticelulit program. Uvek napravimo neku zanimljivu akciju, kako bi naši potrošači mogli da kupe dobre i kvalitetne proizvode po sniženim cenama, da probaju i procene da li je to dobro za njih - istakla je Samoilović.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita" Otvaranje prodavnice "Hedera Vita"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 16242
Povezane teme

kozmetika

hedera vita

prirodni proizvodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.