• Pregleda: 9107

Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

Primus dental centar, moderna i savremeno opremljena stomatološka ordinacija u Subotici, svečano je proslavila svoj prvi rođendan i punih godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha naših sugrađana.
Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

Dr Marika Boroš, specijalista oralne hirurgije i implantologije, i dr Sonja Milenković Kotlajić, secijalista dečije i preventivne stomatologije, koje su osnovale Primus dental centar, ističu da su individualni pristup pacijentu i upotreba najsavremenijih stomatoloških uređaja njihova „lična karta“.

- Od prvog dana sledimo najviše standarde u stomatologiji i nudimo kompletnu stomatološku uslugu na jednom mestu, za decu i odrasle, jer poštujemo vreme naših pacijenata i posvećeni smo zdravlju njihovih zuba - ističe dr Sonja Milenković Kotlajić. - Ponosni smo na činjenicu da smo u proteklih godinu dana uspešno obavili veliki broj stomatoloških intervencija, od kojih se značajan broj odnosi na izrazito komplikovane i kompleksne stomatološke zahvate, kao i na činjenicu da veliki deo naše kartoteke pripada najmlađim sugrađanima.

Pored kompletne stomatološke usluge na jednom mestu, uspeh Primus dental centra ogleda se i u tome što je sugrađanima na raspolaganju najsavremenija oprema.

- Već u prvoj godini rada, dodatno smo osavremenili ordinaciju nabavkom dva moderna stomatološka aparata. Prvi uređaj je endomotor, koji će olakšati lečenje korenskih kanala. U pitanju je endomotor najnovije generacije sa integrisanim led osvetljenjem i “quik shut down” sistemom kojim se obezbeđuje bezbedan rad. Upotrebom ovakvog uređaja omogućeno je lečenje izuzetno teških slučajeva sa veoma zakrivljenim, uskim i kalcifikovanim kanalima i to veoma brzo, najčešće tokom jedne posete stomatologu - objašnjava dr Marika Boroš, dodajući da je drugi novi aparat piezomed, koji se koristi u savremenoj oralnoj hirurgiji i implantologiji. - Ovaj uređaj je potpuna novost u Subotici i u upotrebi je samo u našoj ordinaciji. Piezomed je savremeni uređaj koji izuzetno efikasno, precizno i bezbedno omogućava rezanje kosti ili zuba, a neurovaskularna i ostala meka tkiva ostaju netaknuta. Pacijent se prijatnije oseća i njegov postoperativni oporavak je kraći i komforniji. Uređaj se koristi prilikom atraumatskog vađenja zuba, podizanja sinusnog dna, resekcije vrha korena zuba, uklanjanja cista.

Naše sagovornice poručuju da će upotreba savremenih tehnologija, konstantno usavršavanje i individualni pristup pacijentima ostati misija Primus dental centra i u narednim godinama, a sve u cilju očuvanja zdravlja usta i zuba naših sugrađana.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

1
Aleksandar Odgovori
Bio sam kod njih prošle godine jer sam morao da izvadim 4 zuba i mogu reći da sam zadovoljan sa njima. Sve su lepo odradili, bili ljubazni i stekao sam pozitivno iskustvo. Preporučujem ih.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.