Komentara: 1
Pregleda: 11799

Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

24.05.2019. u 13:42h
Sponzorisani sadržaj
Primus dental centar, moderna i savremeno opremljena stomatološka ordinacija u Subotici, svečano je proslavila svoj prvi rođendan i punih godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha naših sugrađana.
Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

Dr Marika Boroš, specijalista oralne hirurgije i implantologije, i dr Sonja Milenković Kotlajić, secijalista dečije i preventivne stomatologije, koje su osnovale Primus dental centar, ističu da su individualni pristup pacijentu i upotreba najsavremenijih stomatoloških uređaja njihova „lična karta“.

- Od prvog dana sledimo najviše standarde u stomatologiji i nudimo kompletnu stomatološku uslugu na jednom mestu, za decu i odrasle, jer poštujemo vreme naših pacijenata i posvećeni smo zdravlju njihovih zuba - ističe dr Sonja Milenković Kotlajić. - Ponosni smo na činjenicu da smo u proteklih godinu dana uspešno obavili veliki broj stomatoloških intervencija, od kojih se značajan broj odnosi na izrazito komplikovane i kompleksne stomatološke zahvate, kao i na činjenicu da veliki deo naše kartoteke pripada najmlađim sugrađanima.

Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

Pored kompletne stomatološke usluge na jednom mestu, uspeh Primus dental centra ogleda se i u tome što je sugrađanima na raspolaganju najsavremenija oprema.

- Već u prvoj godini rada, dodatno smo osavremenili ordinaciju nabavkom dva moderna stomatološka aparata. Prvi uređaj je endomotor, koji će olakšati lečenje korenskih kanala. U pitanju je endomotor najnovije generacije sa integrisanim led osvetljenjem i “quik shut down” sistemom kojim se obezbeđuje bezbedan rad. Upotrebom ovakvog uređaja omogućeno je lečenje izuzetno teških slučajeva sa veoma zakrivljenim, uskim i kalcifikovanim kanalima i to veoma brzo, najčešće tokom jedne posete stomatologu - objašnjava dr Marika Boroš, dodajući da je drugi novi aparat piezomed, koji se koristi u savremenoj oralnoj hirurgiji i implantologiji. - Ovaj uređaj je potpuna novost u Subotici i u upotrebi je samo u našoj ordinaciji. Piezomed je savremeni uređaj koji izuzetno efikasno, precizno i bezbedno omogućava rezanje kosti ili zuba, a neurovaskularna i ostala meka tkiva ostaju netaknuta. Pacijent se prijatnije oseća i njegov postoperativni oporavak je kraći i komforniji. Uređaj se koristi prilikom atraumatskog vađenja zuba, podizanja sinusnog dna, resekcije vrha korena zuba, uklanjanja cista.

Primus dental centar godinu dana u službi zdravlja zuba i blistavih osmeha

Naše sagovornice poručuju da će upotreba savremenih tehnologija, konstantno usavršavanje i individualni pristup pacijentima ostati misija Primus dental centra i u narednim godinama, a sve u cilju očuvanja zdravlja usta i zuba naših sugrađana.

Sponzorisani sadržaj
Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra Proslava prvog rođendana Primus dental centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 11799
Povezane teme

primus dental centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.