• Pregleda: 4887

Pregled kompletnog koštanog sistema u poliklinici "Sente"

U poliklinici "Sente" od nedavno je u ponudi moderan aparat za pregled kompletnog koštanog sistema, uz informaciju o procentu rizika od osteoporoze. Zakazivanje putem telefona 024/520-698 ili lično u Jo Lajoša 4a.
Pregled kompletnog koštanog sistema u poliklinici "Sente"

Pacijenti sa implantom bez problema mogu izvršiti pregled sa informacijama za lekara specijalistu o stepenu uspešnosti izvedene operacije. Uz jedinstveni trodimenzionalni prikaz moguće je imati kompletniju sliku problema i rešenja. Pored celokupnog, moguće izvršiti snimanje regija od interesa kao što su koleno, kuk, rame, lakat, skočni zglob, kičma...

- Prevencija osteoporoze, kao bolesti čovečanstva 21. veka, sada je dostupna svima. Informacija o riziku od preloma može biti prelomni trenutak u vašoj pažnji i brizi o sebi - poručuju iz poliklinike "Sente". - Pored ljudi sa problemima koštanog sistema, na našoj DEXI možete izvršiti snimanje kompletnog tela sa indeksima telesne težine, mišićne mase, debljine, što je za sve sportiste prilika kako da prate svoje napredovanje kao i odstupanja, tako i da ciljano naprave strategiju za određeni deo tela. Uz pomoć nutricioniste, a uz rezultate sa DEXE, vaš lični rezultat mora biti na maksimumu!

Pored odraslih, preglede mogu obaviti i pedijatrijski pacijenti, koji uz specijalna softverska rešenja na ovom aparatu imaju detaljniji izveštaj svog kliničkog stanja, može se pratiti razvojno doba deteta, kao i odstupanja od očekivanih referentnih vrednosti.

Poliklinika "Sente" nalazi se u savremeno opremljenom prostoru u centru Subotice, na adresi Jo Lajoša 4a. Delatnost poliklinike je dijagnostika i lečenje bolesti iz oblasti dermatologije, hematologije, onkologije, radiologije, kozmetike, otorinolaringologije, ginekologije, interne medicine sa supspecijalistima iz gastroenterologije, kardiologije, endokrinologije, nefrologije, neurologije i psihijatrije, pedijatrije (sa supspecijalistom iz dečije neurologije i alergologije), urologije, ortopedije, reumatologije sa fizijatrijom i pulmologije.

Radno vreme poliklinike je od ponedeljka do petka u periodu od 7 do 20 časova, odnosno subotom od 7 do 13 časova. Kontakt telefoni su 024/520-698 i 066/52-32-899.

Više informacija pogledajte na sajtu Poliklinke.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.