Komentara: 0
Pregleda: 10833

Pregled kompletnog koštanog sistema u poliklinici "Sente"

10.12.2019. u 11:52h
Sponzorisani sadržaj
U poliklinici "Sente" od nedavno je u ponudi moderan aparat za pregled kompletnog koštanog sistema, uz informaciju o procentu rizika od osteoporoze. Zakazivanje putem telefona 024/520-698 ili lično u Jo Lajoša 4a.
Pregled kompletnog koštanog sistema u poliklinici "Sente"

Pacijenti sa implantom bez problema mogu izvršiti pregled sa informacijama za lekara specijalistu o stepenu uspešnosti izvedene operacije. Uz jedinstveni trodimenzionalni prikaz moguće je imati kompletniju sliku problema i rešenja. Pored celokupnog, moguće izvršiti snimanje regija od interesa kao što su koleno, kuk, rame, lakat, skočni zglob, kičma...

- Prevencija osteoporoze, kao bolesti čovečanstva 21. veka, sada je dostupna svima. Informacija o riziku od preloma može biti prelomni trenutak u vašoj pažnji i brizi o sebi - poručuju iz poliklinike "Sente". - Pored ljudi sa problemima koštanog sistema, na našoj DEXI možete izvršiti snimanje kompletnog tela sa indeksima telesne težine, mišićne mase, debljine, što je za sve sportiste prilika kako da prate svoje napredovanje kao i odstupanja, tako i da ciljano naprave strategiju za određeni deo tela. Uz pomoć nutricioniste, a uz rezultate sa DEXE, vaš lični rezultat mora biti na maksimumu!

Pregled kompletnog koštanog sistema u poliklinici "Sente"

Pored odraslih, preglede mogu obaviti i pedijatrijski pacijenti, koji uz specijalna softverska rešenja na ovom aparatu imaju detaljniji izveštaj svog kliničkog stanja, može se pratiti razvojno doba deteta, kao i odstupanja od očekivanih referentnih vrednosti.

Poliklinika "Sente" nalazi se u savremeno opremljenom prostoru u centru Subotice, na adresi Jo Lajoša 4a. Delatnost poliklinike je dijagnostika i lečenje bolesti iz oblasti dermatologije, hematologije, onkologije, radiologije, kozmetike, otorinolaringologije, ginekologije, interne medicine sa supspecijalistima iz gastroenterologije, kardiologije, endokrinologije, nefrologije, neurologije i psihijatrije, pedijatrije (sa supspecijalistom iz dečije neurologije i alergologije), urologije, ortopedije, reumatologije sa fizijatrijom i pulmologije.

Radno vreme poliklinike je od ponedeljka do petka u periodu od 7 do 20 časova, odnosno subotom od 7 do 13 časova. Kontakt telefoni su 024/520-698 i 066/52-32-899.

Više informacija pogledajte na sajtu Poliklinke.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 10833
Povezane teme

poliklinika sente

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.