Komentara: 2
Pregleda: 8096
Foto

Predstavljeni novi modeli "Nissan" vozila

21.03.2019. u 09:30h
Sponzorisani sadržaj
Proteklog vikenda, Auto-Marton doo, kao zvanični prodajni i servisni centar brenda "Nissan" u našem gradu, predstavio je dva nova modela "QASHQAI" i "X-TRAIL" u Retail parku "Shoppi". Ove aktivnosti bile su uvod u Međunarodni sajam automobila u Beogradu, ali i u specijalne sajamske popuste i kreditne pogodnosti za kupovinu vozila.
Predstavljeni novi modeli "Nissan" vozila

Na Međunarodnom sajmu automobila, koji će se održati u Beogradu od 22. do 31. marta, "Nissan" će u našoj zemlji premijerno predstaviti svoje električno vozilo, model "LEAF" za koji se očekuje da će do kraja godine biti u prodaji. Osim ovog, predstaviće se jedan od najpopularnijih sportskih modela "GTR", kao i modeli "QASHQAI" i "X-TRAIL", koje su sugrađani tokom proteklog vikenda mogli da pogledaju i testiraju na promociji u Retail parku "Shoppi".

- Model "QASHQAI" je jedan od najpopularnijih "crossover" vozila namenjenih gradskoj vožnji u Srbiji, jer pruža veliku udobnost i bogatu opremu, uz ne toliko visoku cenu od 19,900 evra, a zanimljivo je da njegova popularnost leži u tome što se podjednako dopada ženama i muškarcima. Drugi predstavljeni model "X-TRAIL" je gabaritno vozilo, koje može da se kupi sa pet ili sedam sedišta, a povod za ovu promociju bilo je i predstavljanje novog benzinskog motora 1.3 turbo od 160 konja, sa ručnim i automatskim menjačem - kaže Oskar Marton, direktor ove auto kuće.

Predstavljeni novi modeli "Nissan" vozila
Ove aktivnosti bile su uvod u specijalne sajamske popuste i kreditne pogodnosti, za koje direktor kaže da su već počele, te da je kupovina vozila moguća po specijalnim uslovima.

- Jedna od prednosti sajma je ta što omogućava velike popuste i dobre uslove kreditiranja za sve klijente preko "Nissan" banke. Za modele "QASHQAI" i "X-TRAIL" odobravamo beskamatni kredit do 10.000 evra na 36 meseci, a ukoliko neko želi da digne veći kreditni iznos, za te klijente imamo takođe veoma dobre uslove finansiranja, sa kamatom od 1,99 odsto na pet godina - ističe Marton.

Predstavljeni novi modeli "Nissan" vozila
Auto-Marton doo je osnovan 1976. godine, a kao zvanični prodajni i servisni centar brenda "Nissan" u našoj zemlji posluje od 1988. godine, što ga čini jednim od najstarijih "Nissanovih" predstavnika u Evropi.

Prodajni, izložbeni i servisni centar nalazi se u Malom Bajmoku, na adresi Batinska 6. Zainteresovani posetioci mogu da posete Auto kuću "Marton" od ponedeljka do petka od 8 do 17 časova, ili dobiti više informacija telefonski, putem broja 024/45-61-077.

Sponzorisani sadržaj
Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL Promocija Nisanovih modela QASHQAI i X-TRAIL
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8096
Povezane teme

nissan

auto marton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.