Komentara: 0
Pregleda: 6951

Predstava "Priča se po gradu" na Letnjoj pozornici

22.05.2019. u 12:14h
Sponzorisani sadržaj
U jedinstvenom ambijentu Letnje pozornice na Paliću, 6. juna odigraće se predstava "Priča se po gradu", intrigantna komedija koja govori o tome kako jedan zlobni trač može da okrene život četiri žene naglavačke. Ulaznice za predstavu su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 800 dinara.
Predstava "Priča se po gradu" na Letnjoj pozornici

Šarmantni glumački kvartet predstavu "Priča se po gradu" s mnogo uspeha igra već skoro tri godine po celoj Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i inostranstvu. Predstava je za kratko vreme postala hit i izaziva veliko interesovanje gde god da se igra, te se u mnogim gradovima naše zemlje i regiona igrala po pet i više puta na zahtev publike. Svi komentari na predstavu su nepodeljeni, a publika je oduševljena maestralnim glumicama.

Predstava "Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome s čime žena može da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Maja, njena majka Nina i najbolje drugarice Dunja i Koka, provode gotovo sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Izvođenje ove fantastične predstave subotička publika će imati priliku da pogleda 6. juna u jedinstvenom ambijentu Letnje pozornice na Paliću, s početkom u 20 časova i 30 minuta. Ulaznice za predstavu su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 800 dinara na tickets.rs, svim prodajnim mestima "Ticketvision" u Subotici i okolini, kao i u vinoteci "Zvonko Bogdan" (Matije Korvina 12).

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6951

Povezano dešavanje

Povezane teme

letnja pozornica

pozorišna predstava

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.