• Pregleda: 2434

Popusti "Keramike Jovanović" u susret Danu žena

U salonima "Keramike Jovanović" ove godine se praznik posvećen damama obeležava velikom akcijom. Popust od čak 25 odsto 6. i 7. marta obuhvatiće asortiman tuš kabina i staklenih paravana za kupatilo proizvođača "Luxor Line", kao i kompletan asortiman kupatilskog nameštaja.
Popusti "Keramike Jovanović" u susret Danu žena

Na zvaničnom sajtu "Keramike Jovanović", u okviru opcije Prodajni program, možete da pogledate kompletan asortiman, a kod gotovo svakog modela kupatilskog nameštaja imate prikazanu i šemu sa dimenzijama, dok kod paravana i tuš kabina imate jasno navedene dimenzije u kojima se mogu pronaći.

- Informišite se na vreme o modelima koji su u ponudi, premerite svoje kupatilo, obezbedite ekipu za montažu i isplanirajte jedan od ova dva dana da provedete u našem salonu, jer vam sigurno neće biti lako da odaberete - poručuju iz "Keramike Jovanović".

Zaposleni u salonu biće vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, a mogu vam pružiti pomoć i kod donošenja konačne odluke.

Kakvi modeli će 6. i 7. marta biti na akcijskom popustu, možete videti na priloženim fotografijama, pogledati na sajtu "Keramike Jovanović" ili posetiti salon koji se nalazi na dobro poznatoj adresi, Matije Gupca broj 6, u našem gradu.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.